כללי סגירת jpg

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הרבה פעמים שאני סוגרת jpg זה מגיע אם רקע לבן מסביב. למה? (התמונה בגודל הדף והדף הגודל של המסך-זאת אומרת שזה על 100%)
ויש לי עוד שאלה: אם אני רוצה את זה בגודל תמונה ,איך אני מגדירה את זה במחשב? (כי אני הכנתי את הדף בגודל 17 על 12 ובמציאות זה יצא הרבה יותר קטן? המידות במחשב הם לא מדיוקים?)
תודה רבה לכולם
למשל ככה:( זה הרבה יותר קטן מתמונה)

קבצים מצורפים

• נחת צעטל טוב.jpg
    KB 294.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אולי כי את עובדת באילוס ואת לא עובדת על כל משטח העבודה?

• הוסף לסימניות
כי יש איזה אובייקט מחוץ לשטח המסמך.
(ייתכן אפילו תיבת טקסט ריקה)

אילוס' לא מייצא JPG לפי גודל המסמך, אלא לפי האלמטים ביצירה.
כלומר שאלו מאיתנו ששמים במהלך העבודה כל מיני שאריות ורזרבות מחוץ למסמך, ומצדדיו, נקבל בייצוא jpg את הכל, ולא רק את המסמך נטו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;388573:
כי יש איזה אובייקט מחוץ לשטח המסמך.
(ייתכן אפילו תיבת טקסט ריקה)

אילוס' לא מייצא JPG לפי גודל המסמך, אלא לפי האלמטים ביצירה.
כלומר שאלו מאיתנו ששמים במהלך העבודה כל מיני שאריות ורזרבות מחוץ למסמך, ומצדדיו, נקבל בייצוא jpg את הכל, ולא רק את המסמך נטו.
תודה רבה רבה SHIA עזרת לי המון.
ואולי יש לך תשובה לגבאי השאלה השניה שלי?(או אחד כבר תלוי בשני?)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה באילוס בכלל, אבל, אני רק יכולה להגיד לך שיש לך ידים מצוינות, והעבודה שהעלת יפיפיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה