כללי סגירת p.d.f.

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח עם תענו לי הוראות לסגירת p.d.f איכותית ביותר
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תפרטי בבקשה, מאיזו תוכנה? לדפוס דיגיטלי או אופסט?

• הוסף לסימניות
סגירת p.d.f. מאינדיזיין.
הסגירה היא עבור הדפסת אלבום דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
על press quality שמעת?
ועל שאלת מליון הדולר "יצוא-הדפסה מה עדיף?" קצת קשה לי לענות.
חבר'ה תענו כבר אחת ולתמיד!

מה שאני עושה, זה יצוא (export בלע"ז) עם הכתוב לעיל. מנסיון, זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! בנתיים כבר שאלתי אחרים לגבי הסגירה הספציפית שלי.
ועכשיו שאלה נוספת וחשובה:
הקובץ שסגרתי שקל 15 מגה, רציתי לשלוח אותו במייל,
ולכן פתחתי את קובץ ה- p.d.f
עשיתי file ואז export שם הפכתי את הקובץ ל-p.s
ואת קובץ ה- p.s. זרקתי לדיסטילר ואז הקובץ ירד פלאים במשקל ושקל מגה 1 בלבד!
והשאלה שלי היא, האם הסגירה הזו מפחיתה ברמת האיכות מהסגירה הראשונית?

• הוסף לסימניות
משקל הקובץ אחרי סגירה תלוי בכמה פרמטרים שונים
לדוגמה:
הטקסט בפונטים או בעקומות? (בפונטים שוקל פחות אבל יותר סיכונים)
יש שקיפויות? יש אובייקטים ווקטוריים מורכבים? ככל שהאובייקטים הווקטוריים מכילים יותר קטעים ונקודות, הם תופסים יותר מקום בקובץ.
והדבר שהכי משפיע הוא סוג השמירה של אובייקטי הרסטר בקובץ (תמונות רגילות)
כשהשמירה באיכות מקסימלית, הם נשמרים בפורמט תואם TIFF - מה שדורש נפח גדול אבל שומר על איכות מלאה.
בסגירה יותר חסכונית, נשמור את התמונות בפורמט JPG, מה שיביא לירידה דרסטית בנפח שלהן.

כמו"כ הרזולוציה צריכה להיות מחושבת מחדש בעת הסגירה. יכול להיות שהכנסנו תמונה ב300 DPI בגודל של 10 ס"מ נניח, אבל הקטנו את המידות שלה בתוך הקובץ לגודל של 5 ס"מ, אם לא קבענו בסגירה שהתמונה תיסגר ב300 DPI, הרי שהיא תהיה ב600 DPI כי כל נתוני התמונה המקוריים נשמרו.

הדיסטילר עושה את כל הנ"ל אבל בד"כ הוא גם מפרק את הקובץ לחתיכות, כדי לשמור אובייקטים יותר קטנים שישקלו כל אחד פחות, ובס"הכ הרבה פחות...

מקווה שהצלחת להבין משהו מכל הסלט הזה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה! כתבת ברור מאד ומובן.
רק שוב רציתי לדעת אם סגירה דרך הדיסטילר אינה פוגמת באיכות הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה