כללי סגירת PDF באינדיזיין

• הוסף לסימניות
חברה לשלוח קובץ לדפוס זה עולם בפני עצמו.. ראיתי כאן כמה וכמה מומחים לדפוס, (עד כדי כך שלפי שם הדפוס הם יודעים באיזה צורה לסגור את הקובץ.. :))
ולענייננו יש ספרים על זה. וקורסים של מנטור ומנסיוני האישי אני מציע לכל גרפיקאי לקנות את הספר שנקרא "דפוס על בטוח" ולא לשלוח PDF לדפוס שישבור את הראש.. אני בPDF הראשון ששלחתי לדפוס קיבלתי הלומה לא קטנה.. כל הסימני שאלה בטקסט הפכו לנקודתיים..
והנה כמה טיפים קטנים (ואני מדבר על דפוסי לוחות (לא דיגיטלים).
א. לסגור PDF לא יותר מגירסת 4 שזה 1.3
ב. מאינדיזיין עדיף להדפיס תמיד לקובץ ולדסטל (כמו שאמרו לעיל)
ג. לדאוג שהאותיות שלכם הם בצבע שחור (ולא רגיסטריישן)
ד. לכל הסוגרים בPDFcreator בהעדפות הדפסה >מתקדם שימו לב לתמונה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אצלי כשיש דברים מסובכים אני מבקשת מהלוחות להריץ ריפ ארוך ולא קצר, הם עושים את זה לילה שלם אבל אז אין בעיות עם שכבות ושקיפות וכו'
לעניות דעתי זאת בעיה של הלוחות, מאמינה שיש תוכנה שבנויה להתקדמות של אדובי רק שהמחירים בעולם הזה הם בשחקים.
בינתיים אנחנו הגרפיקאים נמשיך לסגור בגירסה 4 או מקסימום 5 זה מונע בעיות בלוחות.

• הוסף לסימניות
התמימות....
מחממת את הלב....
חידוש! מגירסה 7 ניתן לעשות PDF ישר...
לסגור לPS 1.4....
לא אבדה תקוותינו

• הוסף לסימניות
התוכנה שממירה מPDF ללוחות עולה כמה עשרות אלפי דולרים.. מה שקורה שאדובי משדרגת את הגירסא של PDF עם תמיכות למיניהם שהתוכנה בדפוס לא יודעת להמיר כמו שצריך..
בנתיים כמו שטלי אמרה... לסגור בגירסא 4 ואפי' 3 לדעתי..
בקשר לריפ ארוך או קצר, דווקא לא שמעתי את זה טלי משום דפוס.. (והיו לי בעיות לא קטנות עם דפוסים למיניהם.. )
לעניות דעתי, הכי טוב זה לשאול את הלקוח באיזה דפוס הוא מתכוין להדפיס ולשאול אותם באיזה צורה הכי טוב לסגור את הקובץ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה