כללי סגירת PDF באינדיזיין

• הוסף לסימניות
סגרתי קובץ PDF באינדיזיין. לא ע"י אקרובט.

האם יכול להיות שבדפוס הקובץ קצת ישתנה... או שיזוזו לו שכבות (אם ישנם בקובץ)

ז'תומרת האם יכול להיות ששכבה תזוז ותעלה קצת על השניה ?

העניין הוא שאני מסתכל במחשב על הקובץ ששלחתי לדפוס והוא נראה מושלם.. ובדפוס עצמו זה קרה..

• הוסף לסימניות
מדפיסים לדיסטילר
ומדסטלים באקרובט דיסטילר

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "מדסטלים באקרובט דיסטילר"?

אחרי שהדפסת לדיסטילר ?

• הוסף לסימניות
בקבצים של צבע ופרוצס רצוי תמיד להדפיס לקובץ
עושים הדפסה, בהגדרות כותבים שיהיה - פוסט סקריפט ו אדובי פי די אף
ואח"כ לוקחים את הקובץ ופותחים בדיסטילר כשההגדרה בדיסטילר היא - PRESS
ואם אין לך דיסטילר אז זו קצת בעיה כי הסגירה של אינדי אינה טובה לעבודות פרוצס מורכבות והיא עושה המון בעיות של שקיפות ואובר פרינט וכיו"ב

• הוסף לסימניות
תודה רבה ..

לפי תשובתך אני מבין שיש לי הרבה מה ללמוד שם..

תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה לא סיפור - רק שמות מפוצצים

• הוסף לסימניות
זה אחד הדברים שממש לא ייאמנו:
אדובי שהיא בעלת הבית של אקרובט ושל כל שפת הפוסטקריפט לא מסוגלת לייצר ממשק שיסגור PDF נורמאלי!, באילוסטרייטור אי אפשר בכלל לסגור PDF באינדי זה יוצר זוועות, ובפוטשופ בכלל אין על מה לדבר.
אתם אולי לא יודעים אבל כל החברות המפתחות ריפים (RIP) למדפסות ופלטות הוציאו תוספים ופילטרים מיוחדים לטיפול ותיקון PDF שנוצרו באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אני סוגרת pdf ישירות מאינדיזיין, דרך export, וזה עובד מצוין.
בהתחלה באמת היו לי המון בעיות, עד שלמדתי את הסוד:
בתיבת ה export, בשדה compatibility, אני מגדירה acrobat 5 - pdf 1.4.
ואז הוא עושה שיטוח שקיפות מושלם, ואין שום בעיות. לא בעיתונים, לא בדפוס, לא בארץ, לא בחו"ל.
ואני מדברת על קבצים עם המון שקיפויות ומשחקים. אני חולה על אינדיזיין...
תנסו...

• הוסף לסימניות
זה לא נכון- זה רק נדמה האקספורט של איינדי לא משטח טוב, אפילו כשבונים קובץ בשכבות וכו'

• הוסף לסימניות
גם בשלטים- אל תתחכמו עם הקטע הזה (למרות שזה הדפסה דיגיטלית) שפותחים דרך הריפ של ההדפסה א. זה כבד ב. זה יוצר המון בעיות

• הוסף לסימניות
יש עוד דבר מעניין באינדיזיין.

יש אופציה של המרה - אפשר לקבוע לו שיעשה convert to cmyk וכך אם הכנסתם אפילו כמה קבצים ואין לכם כח להפוך אותם במקור ל CMYK. הוא עושה את זה בעצמו..

• הוסף לסימניות
בגרסה החדשה של ה-pdf (נדמה לי 7) יש קיצור דרך. מיד אחרי ה"פרינט" מקבלים את הקובץ pdf ז"א כל התהליך של יצירת ה"פוסטקריפ" ואחר-כך ה"דיסטילר" כבר לא קיימת. כבר בהגדרות ההדפסה מובנה כל התהליך ומקבלים את הקובץ סגור, מוכן כבר לדפוס. זה מקצר מאד את כל התהליך.
וזה אמור לעבוד טוב מכל תוכנה.

• הוסף לסימניות
rach לא הבנתי את מה שכתבת.

אחרי שעושים PRINT באינדיזיין ומדפיסים ל PDF.. איפה יש את האופציות האלו.. ?
ומה הכוונה שלך גרסה 7 - של איזו תוכנה... אקרובט?

• הוסף לסימניות
הדפסה

מה עושים בשלב הזה כשמדפיסים ל pdf

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדובר באקרובט 7
אני עובדת על הפריהנד (עדין...) והחלון שהצגתם הוא בטח של אינדיזיין אבל אני מאמינה שהעקרון הוא אותו דבר. האיכות וההגדרות דומות בכל תוכנה
אז ככה,
בוחרים מדפסת- בחלון הפרינט יש את האופציה לבחור מדפסת מתאימה בוחרים באקרובט (צריך להיות מותקן כאופציה של מדפסת- Adobe Pdf)
מגדירים את מה שצריך (גודל נייר, צלבי חיתוך, מספר עמודים וכו')
באופציה של setap (אמור להיות משהו כזה) יש אופציות של צורת הדיסטול- prees, screen וכו'
ואז מדפיסים והתוצאה pdf (ככה זה עובד אצלי)

• הוסף לסימניות
תמיד היתה אפשרות להדפיס ישירות לפידיאף, מה לעשות ובדפוס ממליצים לסגור קודם לPS וכן לדסטל.

• הוסף לסימניות
כן אבל אם יש לי צלבי חיתוך אז אני לא יכול לבחור a4

• הוסף לסימניות
כן אבל אם יש לי צלבי חיתוך אז אני לא יכול לבחור a4
בשביל זה יש כמה מידות של A4 כמו A4 EXTRA וכו'

• הוסף לסימניות
הדפסתי הרבה פעמים, לא ראיתי הבדל זה יצא טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה