כללי סגנון אובייקט באינדיזיין

• פותח הנושא ayle
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הגדרתי לתיבת טקסט סגנון אובייקט, ובסגנון אובייקט הגדרתי סגנון פסקה למלל
משום מה זה לא משפיע כלום על המלל, האם מישהו יודע מדוע?

• הוסף לסימניות
תכניס את המלל עם העתק ו:
CTRL+SHIFT+V
ואז הוא מקבל את הגדרות המקור, ולא מה שיש לו כבר.

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי לעשות את הפקודה הזאת, וחוף מזה העתקתי מסמך ללא סגנון, וגם דרך ה-PLACE לא עובד טוב.

• הוסף לסימניות
גם ב-CTRL+SHIFT+V
הוא לא משנה את הסגנונות לפי המסגרות

• הוסף לסימניות
איך שראיתי זה עובד רק על תיבה ריקה, אם היא כבר עם טקסט בפנים זה לא מועיל

• הוסף לסימניות
אז מה הועילו לנו אדובי אם כן.
הרי אף אחד לא מקליד את החומר באינדיזיין, בדרך כלל מכינים תבנית ואח"ז מעתיקים או מייבאים מהוורד

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד מצויין, פשוט יש פלוס בסטייל שצריך לאפס
והכל עובד מעולה - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;77332:
אצלי זה עובד מצויין, פשוט יש פלוס בסטייל שצריך לאפס
והכל עובד מעולה - - -
אבל מה לעשות ואצלי לא עובד גם כשהסטייל מאופס.
אני אפרט שוב את הבעיה.
יש קובץ ארוך עם מחזור של 5 פסקאות שכל אחת מהם צריכה סגנון אחר ובמסגרת אחרת וחוזר חלילה, ניסיתי בשני דרכים: א. ע"י הגדרת סגנון פסקה בסגנון אובייקט של כל מסגרת בעמוד אב.
ב. ע"י הגדרת סגנון הבא באפשרויות סגנון.
שני הפתרונות לא הועילו לי כלל.

• הוסף לסימניות
ב. לא רלוונטי בכלל.אלא אם כן את מקלידה באינדי' או לפחות עושה enter ואז הוא מביא את הסגנון שהגדרת לו בnext.
למה את לא יכולה לעשות ctrl +a ולהחיל את הסגנון שאת מעונינת? 5 המסגרות אותו תזרים?
אולי זה לא נכון לעבוד ככה?
חוץ מזה שנראה לי הגיוני שהוא לא ישנה את הסטייל של הטקסט אוטומטי לפי הסטייל של המסגרת.

• הוסף לסימניות
הכל אותו תזרים, זה קובץ שקבלתי בוורד של 5 פרטים על מאות פריטים, עכשיו אני צריכה לעמד באינדיזיין כל פרט בסגנון שלו (למשל: מחיר, תאריך)
אני כבר התייאשתי מהאינדיזיין, אני הולכת להקליט מאקרו בוורד שיעשה לי את העבודה

• הוסף לסימניות
רגע רגע.
תן קוד לפני ואחרי כל פריט, ותשנה באינדיזיין לפי סגנון.
ושוב. קונטרול+שיפט+V עובד אצלי מצויין!

ובקשר לבעיה שלך. אם יש לך NEXT STYLE כמה פעמים, תבחר כל הטקסט, קליק ימיני על הסגנון פיסקה הראשונה, ושם יש פקודה של: Apply " " Then Next Style
עובד מצויין גם על טקסט שלא מוקלד באינדיזיין!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, פשוט נפלא.
העצה האחרונה ממש גאונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה