- הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
ממש פשוט. זה ציורים של קצב די מהיר, בערך 2 ביום. אולי אחד וחצי. בלי נדר כשיהיה לי קצת זמן אענה על זה.וואי, וואי, וואי
מדהים!
איך מתכננים כזה ציור??
לי קצת הפריע באיור הראשון, שהוא יושב והבגד שלו לא צבוע מספיק ורואים את השמים מאחור, נראה כאילו הוא יושב באוויר קצת לא?
אהבת את זה שהוא יושב באוויר?אני נורא אהבתי את זה
אהבתי את זה שזאת אמירה לא חד משמעית,אהבת את זה שהוא יושב באוויר?
לא קשור מציאותי,אהבתי את זה שזאת אמירה לא חד משמעית,
שזה משהו שיותר חשוב לו להיות צבוע יפה מאשר להוכיח שהוא מציאותי
וגם את זה שיש שם אויראבל הוא לא יושב באויר! לפחות לא בעיני
תודה על הברכות,יפה מאוד!
סגנון נהדר ואומנותי! איזה מיוחד זה כשמוותרים על האינק!
אישית, מרתיע אותי קצת הצבעים הזרחניים.
כאילו, הסיפור בציור מאבד מהאופי הנוסטלגי שלו.
תמשיכו להכניס סטנדרטים חדשים למגזר שלנו!
חזק ואמץ
ים הצלחות
תכל'ס, זה היה ציורים של קצב מהיר מאוד, בקצב של כמעט 2 ציורים ביום אני מראש לא בונה את זה בצורה שאני הולך לדקדק עם דברים מהסוג שהערת עליהם. אבל האמת לא מפריע לי שרואים את הכחול מבעד לבגד, וצבע גוף לא רציתי לעשות כי זה כאילו לא צנוע, ולאטום את זה לא רציתי כי זה היה נחמד בעיני אז המשכתי הלאה. אם כבר לחפש להעיר הייתי מעיר על האנטומיה שלו שיצאה לא נכונה כ"כ ולא כ"כ מוצלחת.(גם לי יש כמה איורים בסגנון אבל אני מתאפקת. ושומרת את הופעתם לאתר החדש שלי ,היכונו היכונו עוד מעט יצא לאוויר העולם בעז״ה..)
קודם כל, הכל נורא יפה
(כרגיל..אז בגלל שאתה כבר יודע שהאיורים שלך יפים אני מרגישה בנוח ל״האיר״,זה בסדר נכון?)
לי קצת הפריע באיור הראשון, שהוא יושב והבגד שלו לא צבוע מספיק ורואים את השמים מאחור, נראה כאילו הוא יושב באוויר קצת לא?
וגם היה עוד איור שהעלת פעם גם מהפרויקט הזה אני חושבת, עם איזה זקן שמחזיק מטה, אז שם הפריע לי שהמקל של הסבא היה מאוד חד ברור ושונה מהסגנון של שאר האיור.(אני. זוכרת את זה כי זה הציק לי ישר אבל בלמתי את פי עד עכשיו..איזה כל הכבוד לי אע??![]()
)
קיצור,
יפה מאוד.
מצפים לראות תמיד עוד עבודות יפות שלכם
הצלוחעס!
המממ..תכל'ס, זה היה ציורים של קצב מהיר מאוד, בקצב של כמעט 2 ציורים ביום אני מראש לא בונה את זה בצורה שאני הולך לדקדק עם דברים מהסוג שהערת עליהם. אבל האמת לא מפריע לי שרואים את הכחול מבעד לבגד, וצבע גוף לא רציתי לעשות כי זה כאילו לא צנוע, ולאטום את זה לא רציתי כי זה היה נחמד בעיני אז המשכתי הלאה. אם כבר לחפש להעיר הייתי מעיר על האנטומיה שלו שיצאה לא נכונה כ"כ ולא כ"כ מוצלחת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים