כללי סגנון באינדיזיין עם הסימן +

• הוסף לסימניות
משום מה מופיע לי ליד הסגנון המצורף +
מה זה אומר ואיך אפשר לבטל את זה בבת אחת לכל הטקסטים שזה מופיע להם?
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 8.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה אומר ששנית את הסגנון

• הוסף לסימניות
שמתי לב שאני יכולה למחוק את כל שאר הסגנונות האחרים- כמו בתמונה.
השאלה - יש לי המון כותרות עם אותו סגנון, אני אמורה לעבור אחת אחת ולאפס אות הסגנון שלה, או שיש פקודה שמוחקת אוטומטי לכולם?

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 8.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה אומר שחרגת מסגנון, באופן ידני לא דרך הפרגרף סטייל.

• הוסף לסימניות
בפקודה אחת בחיפוש והחלפה, חפש את סגנון כותרת החלף ב סגנון כותרת

• הוסף לסימניות
אברהם, אתה מתכוון שאחפש סגנון "טקסט רץ ואחליף ב"טקסט רץ" ואז זה אמור להסתדר?
כי זה לא עוזר, ניסיתי, זה עדיין נשאר עם +.
אשמח לקבל רעיון נוסף, או שלא הבנתי אותך.
תודהר רבה.

• הוסף לסימניות
אין רעיון נוסף חוץ מזה של אברהם, והבנת אותו טוב.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לנקות דריסות מכל המסמך עם בחירה בכל (קונטרול A) קליק ימין בעכבר ובחירה באפשרות claer all

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של אליעזר שיודע לנקות דריסות של סגנון אחד בלבד ולא לכל הסגנונות במסמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה