כללי סגנון חסידי

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובדת עם משהו שמבקש ממני הרבה סגנון חסידי וכל פעם אני מסתבכת...
האם תוכלו להעלות כמה רעיונות, טיפים, תמונות, עיטורים וכ' שמתאימים לסגנון?
(דרך אגב- האם כל אחד שיודע גרפיקה אמור לדעת גם את הסגנון הזה???)

• הוסף לסימניות
לשאלתך האחרונה - לחלוטין, לא. זה סגנון כבד ועמוס פרטים, שכדי לשלוט בו צריך להבין היטב את דרישות השוק שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;390036:
אני עובדת עם משהו שמבקש ממני הרבה סגנון חסידי וכל פעם אני מסתבכת...
האם תוכלו להעלות כמה רעיונות, טיפים, תמונות, עיטורים וכ' שמתאימים לסגנון?
(דרך אגב- האם כל אחד שיודע גרפיקה אמור לדעת גם את הסגנון הזה???)

ממש לא, רק בשבוע האחרון התבקשתי לעצב פרוספקט בסגנון חסידי,
ולמרות הכסף והעבודה המורכבת שיכלה לקדם אותי,(מדובר בפרוספקט שנפתח מכל כיוון,קיפולים ועוד...)
אמרתי לא,
כי חשבתי שאני לא טובה בזה ויש מצב שאני לא יגיע לרמה שמתבקשת.

• הוסף לסימניות
הנה אשכול שהיה פעם של באנרים חסידיים שיכול לתת לך השראה לסגנון.
אומנם רוב הבאנרים שהועלו לקראת הסוף כנראה נהרסו בפלישה על פרוג ואי אפשר לצפות בהם, אבל עדיין יש מה לראות.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=6309

• הוסף לסימניות
ראיתי את האשכול הוא מהמם!
אולי תוכלי להעלות קישור לכל הכרזות למינהן?

• הוסף לסימניות
משהו אולי יכול להעלות או להביא קשור (אולי פעם העלו פה) או לכתוב באילו אתרים אפשר למצוא?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אין לא אחד ש-ו-ם דבר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה את מחפשת
דוגמאות לעבודות חסידיות? או אלמנטים ליצור עבודות כאלו?
אם אלמנטים, בכל מאגר תמונות ניתן למצוא וילונות, עמודים, כתרים פרחים ועיטורים ועוד
חפשי גם בפרוג העלו בעבר הרבה חומר
ואז עם הרבה סבלנות, ידע וטעם טוב, חברי אותם ליצירה חסידית לתפארת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אלמנטים האם תוכלי להמליץ לי על איזשהו אתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה