כללי סגנון חסידי

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני עושה משהו בסגנון, אשמח לחו"ד.

קבצים מצורפים

• מודעה מגבית.jpg
    KB 705.5 · צפיות: 22
  • מודעת פתיח.jpg
    KB 755.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אין לאף אחד משהו לומר?

• הוסף לסימניות
מקסים.:):):)

• הוסף לסימניות
ביקשת שאני יגיד? אז בלי ראחמונעס'

במודעה הראשונה:

1. "חסידי"? אז איפה הפאייעס'?
2. הם כמעט "נופלים", עדיף לסדר אותם בצורה שונה
3. הפונט עדין מידי למסר

במודעה השניה:
1. צבע הרקע לא מתאים
2. פנים חלל הדלת עדיף שיהיה משהוא כמו בפנוכו, ולא תם שטוח
3. הכותרת "נתקעת" בלדת, להשאיר קצת אוויר לנשימה...

בהצלוחע

• הוסף לסימניות
הכתב, מרווח מידי, צמוד לשוליים(למשל בתוך הדלת אפשר לצמצם אותו) גם הלוגו בראשון מידי למעלה, והאיש לא נראה מאנ"ש כ"כ וגם התנוחה מציקה לו. והפונט נראה מעט מיושן.
זהו גמרתי לשפוך:
עכשיו, נקי, נעים, התחתון גאוני מעט בעיני.
את הלוגו אתה עשית? גם הוא יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
בראשון- הצלליות נראות סוכני שב"כ שהתחפשו.
אבל העיצוב נאה ונעים.
את השני לא כל כך אהבתי.
(מבחינות רבות: הצבעים, הטקסטורה, הטיפוגרפיה- חסידי אין פרושו:בורדו+חום+בלאגאן)

• הוסף לסימניות
"ותסייע", לא "ותסיע". (בכלל עדיף: "וסייע")

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים, אני אשפר לפי הערותיכם הבונות ואעלה בע"ה שוב. אשמח לתגובות נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;843004:
תודה רבה לכל המגיבים, אני אשפר לפי הערותיכם הבונות ואעלה בע"ה שוב. אשמח לתגובות נוספות.

בהצלחה!
[מחכים להצלחות שלך!]

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. כן את הלוגו אני עשיתי.
האם עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• מודעת פתיחה.jpg
    KB 228 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אופס, שכחתי לתקן את תסיע.

• הוסף לסימניות
שוב, הרקע הפנימי מידי שטוח
יש צורך בטיפוגרפיה לדלת עצמה
הכותרת שיהיה יותר צועק או צורמני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה