כללי סגנון "יסוד מלכות"

• הוסף לסימניות
הכוונה ברעיון, למי שמכיר את הסידור, זה שיש לכל מילה ביאור מתחתיה.

אני חושב כבר הרבה מאוד על פרוייקט גדול מאוד מתחום מסויים. התחלתי כבר לעבוד עליו, לא למען מטרה רווחית אלא באמת ע"מ להגדיל שם שמיים ולהקל על הלימוד בתחום ספיציפי.
[מי שמעוניין במסר אישי] אין לי תקציב לגרפיקאי/מעמד, ומפני שאני טיפונת מבין בתחום חשבתי לנסות להכנס אליו, מקווה שאלה לא יהיו נעליים גדולות מידי...

השאלה היא האם ניתן לעשות כזה דבר, יחסית בקלות באינדיזין? מישהו/י יוכל לעזור לי ולהדריך אותי?

תודה!

• הוסף לסימניות
בוורד, אברהם כבר עשה את זה. באינדזיין באופן טבעי, אי אפשר.
אפשר או ידנית ואפשר לתכנת גופן אופן טייפ שיעשה זאת.

• הוסף לסימניות
אני חושב שגבריאל (harbs) אמר שהוא יכול לכתוב סקריפט כזה לאינדיזיין, אבל הוא לא בטוח שיש לזה ביקוש (מצד אנשים שמוכנים לשלם, כמובן)

• הוסף לסימניות
דרך אגב, הסקריפט שעושה את זה בתג עולה 600 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני יכול לעשות את זה כאופן טייפ בקלות יחסית
שלב א, מכניס סט נוסף של האלף בית ומקטין.
שלב ב. מסמן אותם כניקוד (ז"א שמבחינת אינדזיין זה כמו קמץ או צירה)
שלב ג. מחבר אות לאות כמו טעם לניקוד
שלב ד. מזיח ימינה את כל האותיות ביחד בחצי מכלל האותיות (מובן שאז בחלון וויסות הדיאקריטים ניתן לכוונן את המילה שנוצרה ימינה או שמאלה)

בצורה כזאת גם אם שינית את העימוד (הרחבת או הצרת את תיבת הטקסט) הכל נשאר על מקומו.
אפשר גם ידנית פשוט לשים תיבות טקסט מעל למילים, אבל אז כל תזוזה ואתה צריך לוסת מחדש את כל התיבות בסגנון היסוד מלכות. (עוגנים לא יועילו לך)

אם לא משנה לך איך, תשאל את אברהם איך עושים את זה בוורד, יש לו כמה טריקים תחת השרוול.
לא נראה לי שהרבטר יכתוב סקריפט לביקוש כ"כ מצומצם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה