כללי סגנון לוגו

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי לכולל לוגו בסגנון מסוים, לדעתי מתאים יותר לסגנון של כולל,
אבל הלקוח פגש קודם לכן לוגו אחר שלי מסוג וקטורי חד וחלק.
ואני מתקשה להתאים את הוג לסגנון.

קבצים מצורפים

• לוגו כולל.jpg
    KB 100.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תוכלי לעשות את הנר והמגילה ווקטורי אולי זה יעזור לסגנון.

• הוסף לסימניות
האמת היא שעשיתי אותם במש וזה לא השפיע על הלקוח.
אפילו גרדיאנט הוא פחות אוהב,

הוא רוצה גרפיקה חלקה ווקטורית חדה לחלוטין.
(הוא חלק מבעלי הבית של הלוגו הקודם וממנו הוא מאד נהנה. לכי תסבירי לאנשים חשובים שאינו דומה כולל אברכים לארגון עסקי.)

• הוסף לסימניות
יש איזשהו צדק בדבריו, לוגו לא צריך להיות יצירת ציור, תנסי להשתמש באותם אלמנטים אבל יותר סמלים גרפיים מציור. אולי תנסי להוריד את הסרט והמגילה והנר, בצורה גרפית יתחמו את העיגול
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אעלה לכם את מה שניסיתי ליצור.

קבצים מצורפים

• לוגו כולל2.jpg
    KB 122.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תנסי ליצור משהו חד לגמרי, בלי מעברי גוונים, משהו שיכול להפוך לאייקון. שיכול להופיע בכל צבע והוא עדיין יזוהה.

• הוסף לסימניות
טוב עזרו לי למצוא כיוון.
אני מעלה כאן סגנון נוסף ממש לא בצבעים הסופיים, תנו חו"ד על הסגנון והטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
בלוגו החדש לא ברורה הצורה של הספר הפתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה