סגנון לילדים- צביעה בסגנון שונה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הזכיר לי קצת את גדי פולק

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
לא הרבה גברים יודעים לצייר מתוק. כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
מתוק
והצביעה עסיסית

• הוסף לסימניות
נהדר!
הצביעה אלופה (תיק ההשראות שלי מפוצץ מעבודות שלכם...)

האתר אגב, מלבב.
(המוזיקה הנוגה תורמת לדרמטיות :) )

תמשיכו ליצור ולשתף!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
ואכן יש בזה משהו שזה מזכיר את הסגנון של גדי פולק :)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה על טהרת ה"שאול יצחק לוין"
אולי הקונוטציה שעולה לכם לגדי פולק זה רק בגלל שהאיור הוא פשוט:
איכותי.

תצליח תמיד.

• הוסף לסימניות
מקסים מיוחד וייחודי!!!
עדיין אותו קו, אבל עם טאצ' אחר קצת יותר רך, אני אהבתי... מקסים.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה לא רואים קומיקסים וספרים בסגנון הזה בציבור שלנו, זה פשוט שווה לב ואוירתי ומקצועי ברמה שאין דברים כאלה. כל פעם שאני רואה ציור שלו אני מרגיש משהו, כל פעם לפי הענין, אבל אי אפשר להישאר אדיש לציורים שלו, זה תמיד שואב אותך פנימה ולוקח אותה למקום והזמן והסיטואציה של הדמות - למעשה זה החלום של כל מי שרוצה להביע באמצעות ציור! ויתרה מכך: כמי שמכיר קצת את האומן ועוד עבודות שלו אני רוצה לומר - כי זה דבר שלא כ"כ בא לידי ביטוי כשרואים דוגמאות מנותקות מהייעוד שלהן - שעיקר הכישרון שלו זה יכולת יוצאת דופן לקחת רעיון מסויים ולהעביר אותו בציור, מכל הבחינות; עיצוב הדמות, הבעת הפנים ושפת הגוף, סגנון הצביעה וסגנון המדיה שהוא יראה לנכון להשתמש בו - הכל ישרת את הרעיון שרוצים להעביר בצורה לא נורמאלית לגמרי!
בקיצור חבל"ז

• הוסף לסימניות
נראה כמו הילדים מהספר שעת סיפור.
מקסים! מקסים! מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;2251714:
לא הרבה גברים יודעים לצייר מתוק. כל הכבוד.

:) באמת זה לקח לי זמן למצוא את זה בעצמי, איך עושים את זה.
רק על השיניים הבלתי מתוקות עדיין קשה לי לוותר מדי פעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה