כללי סגנון מקונן

• הוסף לסימניות
שלום,
איך אני מגדירה פונט שונה לטקסט שנמצא בתוך מרכאות?
עדיף לא כולל המרכאות אבל אם זה מסובך מידי אפשר לכלול אותם.
מישהו?
תודה.

• הוסף לסימניות
כנראה שזה לא כזה פשוט..
למישהו יש הסבר קצת יותר מפורט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה 23;850106:
כנראה שזה לא כזה פשוט..
למישהו יש הסבר קצת יותר מפורט?

לחצי CTRL F שם בחרי בלשונית, GREP
בחיפוש רשמי:

"[^"]+?"

בהחלפה יש מתחת לשורה מקום נוסף, עם סמל של זכוכית מגדלת מונחת על האות T

לחצי שם, ובחרי בשורה הראשונה סגנון תו רצוי,
או בהמשך בהגדרות פסקה, בחרי כרצונך, למשל 80 אחוז רוחב וגובה.

החליפי הכל.

• הוסף לסימניות
אליעזר, תודה על הרעיון אבל הוא החליף לי את כ-ל הטקסט.. אני צריכה משהו שמתייחס רק לפסוקים שנמצאים בין מרכאות ולא למילים כמו חז"ל או כל ראשי תיבות אחרים שמופיעים בטקסט.
יש אפשרות כזאת?

שלמה, תודה גם לך אבל ביקשתי מרכאות ולא סוגריים. עם סוגריים הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה 23;850140:
אליעזר, תודה על הרעיון אבל הוא החליף לי את כ-ל הטקסט.. אני צריכה משהו שמתייחס רק לפסוקים שנמצאים בין מרכאות ולא למילים כמו חז"ל או כל ראשי תיבות אחרים שמופיעים בטקסט.
יש אפשרות כזאת?

שלמה, תודה גם לך אבל ביקשתי מרכאות ולא סוגריים. עם סוגריים הסתדרתי.

אם יש לך הגדרה ברורה. הרי התוכנה לא יודעת לקרוא.
אם נאמר כל פסוק תמיד מתחיל עם רווח לפניו ואחריו, אז אפשר למצוא. כלומר אם תמיד זה במילה חדשה.

אך אם לא, מניין תדע התוכנה להבדיל?

אם אכן זה מתחיל תמיד במילה חדשה ונגמר במילה ונקודה.
( ".+?"\. )

• הוסף לסימניות
תמיד יש רווח לפני ואחרי. לא תמיד יש נקודה בסוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה 23;850153:
תמיד יש רווח לפני ואחרי. לא תמיד יש נקודה בסוף.

תוסיפי * אחרי הנקודה השמאלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה