כללי סגנון פסקה בהערות שוליים דו לשוניות

• הוסף לסימניות
האם אפשרי?

הצטרכתי לתכנן הערות שוליים עברית/אנגלית, וכשהגדרתי סגנון פסקה עם טאבים ועם יישור דו כיווני משמאל לימין, העברית התהפכה. לא הצלחתי למצוא דרך לפתור את זה ובסוף או שהשתמשתי בסגנון תו ואחר כך הגדרתי טאב ידנית בכל הערה, מה שמאד מאד מעצבן ולוקח זמן, או שהגדרתי הערות שוליים בסגנון פסקה, ונאלצתי להפוך את העברית באופן ידני אחר כך, או דרך גרפ.

האם יש דרך קלה יותר להגדיר סגנון הערות שוליים?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה קטע של טקסט.
איזה כיוון טקסט מוגדר בסגנון הפסקה?
ימין לשמאל או ברירת מחדל?

מה מוגדר בהגדרות הכלליות של התכנה> ימין לשמאל: לוגי או חזותי?

• הוסף לסימניות
תני סגנון תו נפרד למילים העבריות, ובו תגדירי מימין לשמאל.
אפשר להחל אותו בגרפ

• הוסף לסימניות
הבעיה היא, שבהעברה מוורד לאינדיזיין, חלק מהעיצובים לא עוברים. צריך לעצב את כל הערות השוליים ע"י סגנון פסקה, אחרת אי אפשר להגדיר שוליים.

איך אני מגדירה שהפסקה תתחיל משמאל לימין, ותיושר משמאל לימין בלי שהעברית תתהפך? ברגע שאני מגדירה בסגנון הפסקה שמאל, העברית מהתפכת.

• הוסף לסימניות
עיצוב שמוגדר נכון בוורד, יעבור גם יעבור לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אם העיצוב מוגדר נכון או לא, תלוי בלקוח בד"כ. אני מקבלת קבצים מוכנים בוורד. ובכל מקרה, משום מה תמיד כשנאי מכניסה קבציםע םמספרים מוורד לאינדיזיין, אפילו שהפכתי אותו לעברית ברירת מחדל, זה מכניס לי את זה בערבית ואני צריכה להפוך הכל. גם את האנגלית.

סתם בדקתי ולקחתי קובץ וורד, סידרתי את הטאבים והכל בהערות השוליים ועדיין כשזה עבר לאינדיזיין, המספרים הפכו לערבית והתיישרו לימין. הייתי צריכה עם סגנון פסקה להמיר הכל. הייתי צריכה עם גרפ להמיר רק את האנגלית לסגנון מסוג אחד ואת העברית לאחר ולא יכולתי להשתמש בסגנון פסקה תחילת פסוק בשמאל, בלי שזה ישפיע על העברית ויהפוך את המילים.

מוזר.

• הוסף לסימניות
בקורל היה דרך אבל באינדיזיין עוד לא שמעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה