כללי סגנון פסקה מקונן עם סוגריים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, בוקר טוב לכולם!
יש לי קובץ שבו ציטוטים קצרים. כל ציטוט בתיבה נפרדת, הסגנון המקונן שעשיתי להם כולל את סגנון הפסקה הרגילה עד הסוגריים, ומהסוגריים והלאה טקסט קטן - כי זה המקור.
הבעיה שיש חלק מהציטוטים שיש גם סוגריים בתוך המקור עצמו - ומה שקורה הם עצמם כבר נהיים קטנים.
היש דרך להגדיר שרק הסוגריים האחרונים תמיד בציטוט הם שיקבלו את הסגנון המקונן?
(אגב בסגנון זה יש לי גם הדגשה של מילה ראשונה, אך זה לא רלונטי לבעיה זאת)
מה שעשיתי בינתיים ידנית הגדלתי בחזרה את הקטנים האמצעיים , אך זה לא מקצועי כמובן.
תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1018941:
שלום וברכה, בוקר טוב לכולם!
יש לי קובץ שבו ציטוטים קצרים. כל ציטוט בתיבה נפרדת, הסגנון המקונן שעשיתי להם כולל את סגנון הפסקה הרגילה עד הסוגריים, ומהסוגריים והלאה טקסט קטן - כי זה המקור.
הבעיה שיש חלק מהציטוטים שיש גם סוגריים בתוך המקור עצמו - ומה שקורה הם עצמם כבר נהיים קטנים.
היש דרך להגדיר שרק הסוגריים האחרונים תמיד בציטוט הם שיקבלו את הסגנון המקונן?
(אגב בסגנון זה יש לי גם הדגשה של מילה ראשונה, אך זה לא רלונטי לבעיה זאת)
מה שעשיתי בינתיים ידנית הגדלתי בחזרה את הקטנים האמצעיים , אך זה לא מקצועי כמובן.
תודה מראש לעוזרים!

תשתמשי בגרף סטייל במקום,
נסי(מימין לשמאל) :
\([^\(]+\)$

אם יש נקודה או רוח אחר הסוגריים צריך להוסיף לנוסחה.
לנקודה יש להוסיף \. לרווח, פשוט רווח, ואם לא תמיד יש אותם הוסיפי * אחריהם.

(וזה לא הנוסחה הרגילה \(.+?\) בכוונה. כי גרפ סטייל עובד מתחילת הפסקה ויסמן מתחילת הסוגריים הראשונים עד סוף האחרונים)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני לא מבינה בזה כלום עשיתי פשוט העתק הדבק
הנוסחה השניה שכתבת בסוגריים - עבודת מצוין! וזה כן עוקף את הסוגריים , כלומר, - מקטין לי את הסוגריים והטקסט שבהמשך שוב גדול עד הסוגריים הבאות!
הראשונה הארוכה לא עובד לי.
מעולם לא עבדתי עם גרפ סטייל - האם מה שזה אומר זה להחיל את הקרקטר סטייל המסוים לפי הגרפ - כלומר כמו חיפוש והחלפה אבל בסטייל? זה ממש מדהים, אבל איך לומדים להגדיר את הגרפים המסובכים הללו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1019052:
תודה רבה!
אני לא מבינה בזה כלום עשיתי פשוט העתק הדבק
הנוסחה השניה שכתבת בסוגריים - עבודת מצוין! וזה כן עוקף את הסוגריים , כלומר, - מקטין לי את הסוגריים והטקסט שבהמשך שוב גדול עד הסוגריים הבאות!
הראשונה הארוכה לא עובד לי.
מעולם לא עבדתי עם גרפ סטייל - האם מה שזה אומר זה להחיל את הקרקטר סטייל המסוים לפי הגרפ - כלומר כמו חיפוש והחלפה אבל בסטייל? זה ממש מדהים, אבל איך לומדים להגדיר את הגרפים המסובכים הללו?

אני חשבתי שרצונך להקטין רק את הסוגריים האחרונים... לכן נתתי נוסחה מורכבת יותר.
אכן להקטין כל סוגריים זה יותר פשוט.

מ"מ עדיין איני בטוח כלל שהבנתי מה את צריכה.
אך אני שמח שזה עזר לך.

לומדים מקובץ העזרה של התוכנה, או אצלי בשיעורי וידאו את הבסיס. והכי פשוט לחפש בפורום כי כבר ענו כמעט על כל שאלה בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה