כללי סגנונות באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
יש מצב לעשות הדבקת טקסט ושישאר הסגנון שהיה, מבחינת תו, פסקה, צבע והכל?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון כשמייבאים מוורד וכדו'? אם עושים Place, אפשר לבקש שם לשמור את העיצוב המיובא או להסיר אותו.

• הוסף לסימניות
חוץ מזה יש חלון סגנונות - סגנונות תו וסגנונות פסקה. בחלון זה שומרים סגנון פעם אחת, ואחר כך כל פעם שרוצים להקנות לתו או לפסקה את אותו הסגנון - אפשר לעשות זאת בלחיצה אחת.

למה בדיוק אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לקחת טקסט באינדיזיין ממקום אחד, ולהעביר למקום אחר, ולהחיל עליו את אותו סגנון מה שיש במקום השני:
ctrl+shift+v

• הוסף לסימניות
ונתנו..

ממש תודה
החכמתני..

• הוסף לסימניות
כמו תמיד, ונתנו קלע.
אמנם כבר הסתדרתי (לא היה לי אפי' זמן לבדוק אם מישהו יודי לעזור לי.)
אבל זה מה התכוונתי

• הוסף לסימניות
בעקרון אני חייב לתת לך תודה.
כי אני לא ידעתי מזה, והרבה פעמים הייתי צריך את זה. וכשלא הי' לי סגנון כזה באינדיזיין אז פעם הייתי מעביר לוורד ומשם בחזרה לאינדיזיין, ועם הזמן למדתי להשתמש עם הeyedropper או בקיצור המקש (i). אבל אחרי הבקשה, חשבתי שבאמת אמור להיות דרך יותר טובה. חיפשתי ומצאתי.
לכן תודה לך!

• הוסף לסימניות
האמת שאני תמיד משתמשת בדוגם או איך שקרא לו ונתנו בשם האמיתי,
אבל מעכשיו אנסה להוסיף את הshift בהדבקה, זה בטח יעבוד יותר טוב.
תודה ונתנו

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניינת להחכים....
היה קצת קשה לי להבין בדיוק במה?
בהעתקה מורד לאינדי? או מאינדי לאינדי? כי אם מעתיקים מאינדי לאינדי זה שומר בהחלט על הסגנון... לא נתקלתי בבעיה

• הוסף לסימניות
שוקולה- אני אסביר לך,
ייבאתי קובץ וורד לתוך האינדיזיין, והוא כמובן הגיע "דויד" כי כך כתבו אותו,
אני רוצה להחליף קטעים ישנים בחדשים, אבל שלא יכנסו ב,דויד" אלא בפונט, גודל וצבע- או בקיצור- בסגנון שקיים כבר, לא רציתי דרך הסגנונות, כי אין לי 200 סגנונות בקובץ אלא כמה סגנונות שמהם שיניתי כל אזור למשהו אחר, ולא שייך היה לעשות מהם סגנון, כי כל דבר הוא משהו אחר.
עכשיו, בחרתי משפט חדש. ctrl+c, השחרתי משפט ישן שבו אני רוצה להחליפו, ובמקום לעות הדבקה רגילה, אני עושה "הדבקה ללא סגנון" ואז זה מדביק ללא סגנון ה"דויד" מה שגורם לזה לקבל בעצם את הסגנון הישן.
הובנתי?

• הוסף לסימניות
הבנתי. באמת חמוד!! וזה רק אם את משחירה את הטקסט הישן...

כתב ונתנו ככה:
אם אתה מתכוון לקחת טקסט באינדיזיין ממקום אחד, ולהעביר למקום אחר, ולהחיל עליו את אותו סגנון מה שיש במקום השני:
ctrl+shift+v
<!-- / message -->
לכן חשבתי שזה בתוך האינדי, אבל בעצם כשזה בא מתוכנה חיצונית.

• הוסף לסימניות
כשזה בא מתוכנה חיצונית גם אפשר להגדיר האם הוא יקח איתו את הסגנונות משם, או שהוא יחיל עליו הסגנון שקיים עכשיו באינדזיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה