כללי סגנונות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך מגדירים בסגנונות מכווננים באינדיזיין שהשורה הראשונה תהיה בגודל אחד והשניה בגודל אחר?

• הוסף לסימניות
אולי לא הבנתם, אני רוצה לכתוב הרבה תיבות טקסט, בכל אחת מהן 2 שורות, השורה הראשונה סגנון אחד, ואחרי האנטר-כלומר בשורה השניה סגנון שני, איך מגדירים זאת?

• הוסף לסימניות
בסגנון פסקה של השורה הראשונה תגדירי next style את הסגנון של השורה השניה וכן הלאה
כשהכל יהיה מוגדר כדי להכיל א"ז על הכל תעמדי על הסגנון פסקה הראשון לחצן ימני apply סגנון פסקה הראשון
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
איפה את רואה next style , אני לא מבינה איפה זה כתוב

• הוסף לסימניות
general - paragraph style- מתחת לbased on

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;578036:
איך מגדירים בסגנונות מכווננים באינדיזיין שהשורה הראשונה תהיה בגודל אחד והשניה בגודל אחר?
בSC3 זה לא אפשרי. יתכן שלכן אינך מוצאת מה שכותבים.

• הוסף לסימניות
אני מוצאת, אבל זה לא הולך לי, תוכלי להגדיר לי שוב במדויק

• הוסף לסימניות
את יוצרת את שני סגנונות הפסקה,
לחיצה כפולה על הסגנון הראשון,-
נפתח חלון- paragraph style options
תחת הכותרת general
למעלה, יש את שם סגנון הפסקה,
מתחת - based on
ומתחתיו - next syle- סגנון הבא,
בשדה זה את בוחרת את הסגנון השני.
ומאשרת.
נכנסת לסגנון פסקה השני ובשדה next syle - בוחרת את הסגנון הראשון.
כעת תסמני את הפסקה עצמה,
לחיצה ימנית על הסטייל הראשון ולבחור את - THEN NEXT STYLE
הפסקה תקבל מעין מתכונת של סטייל ראשון ואחריו שני וחוזר חלילה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;578126:
בSC3 זה לא אפשרי. יתכן שלכן אינך מוצאת מה שכותבים.

גם ב-CS2 זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
אם הטקסט הוא הפיסקה אחת, ללא שבירה, אפשר ב-CS4 להיעזר ב-Nested Line Styles, שמאפשר החלת סגנון תו שונה על השורה השניה (על השורה הראשונה מכילים None).
במידה ומדובר בשתי פסקאות, השימוש ב-Next Style הוא היעיל ביותר.
אפשר ליעל אותו עוד יותר על ידי הגדרת סגנון עצם שיוחל על התיבה ויעניק לה הגדרה של סגנון פיסקה וסגנון הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה