כללי סגנונות באנדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני בוחר כל פעם שחל איזה סגנון ולומר לו שכשיש OVERRIDE שיבטל אותו' בקיצור האם יש דרך לעשות חיפוש לכל סגנון כולל אלו שיש OVERRIDE ולהחליפם עם אותו סגנון בלי OVERRIDE

• הוסף לסימניות
אתה עושה חפש, סגנון זה, והחלף עם אותו סגנון.
זה מוחק את ה־Override

• הוסף לסימניות
איזה טקסט אני כותב בחפש והחלף [חוץ מהסגנון], שהרי בלי טקסט הוא מחק לי כל הכתוב באותו סגנון?

• הוסף לסימניות
הוא לא מחק שום דבר. ואם הוא מחק זה בגלל שבהחלף היה לך רווח (מחיפוש קודם...)
אתה יכול לחפש בגרפ .+ אבל אין צורך.

• הוסף לסימניות
צדקת ב100%, היה שם ריוח, מחקתי אותו ועבד מצויין
מי כעמך ישראל שכ"כ עוזרים ועוד בשעות לא שעות, ביעילות וזריזות, שה' יברך אותכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yilob;574549:
היה שם ריוח
התוכנה לא עושה שום דבר מעצמה.
ואם הוא מוחק כשהוא לא צריך, אז הבעיה אצלינו.
זה המוטו שמלווה אותי כבר כמה שנים.

• הוסף לסימניות
הסיבה שחשבתי לא כך הוא משום שבורד צריך להכניס פקודה שיחליף עם הטקסט שמצא, ואם משאירים רק הוא באמת מוחק הכל. ויש אפילו רעיון, שהרי מה היה קורה אם הייתי רוצה למחוק כל טקסט בסגנון מסויים, הייתי צריך להכניס ריוח בלתי מבוקש!

• הוסף לסימניות
אגב: אהבתי את הגרפיקה באתר שלך, איך עושים את זה, שיהא קובץ מדפדף כמו ספר ועוד עם הSOUND

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yilob;574554:
ויש אפילו רעיון, שהרי מה היה קורה אם הייתי רוצה למחוק כל טקסט בסגנון מסויים, הייתי צריך להכניס ריוח בלתי מבוקש!
תחשוב עוד יותר טוב.
אם אתה רוצה למחוק את כל הטקסט, אתה מחפש "סגנון פלוני", ומחליף בכלום.
אפילו הרווח מיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה