כללי סגנונות בטבלאות באאינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות סגנונות של טבלאות, שיחיל גם את ערך הרווח לפני הפסקה, ואת גודל התא?
כי אני לא הצלחתי, סגנון הטבלה שומר לי רק צבע ועובי הקו

• הוסף לסימניות
בינתיים אין אפשרות של גודל תא.
רווח לפני הטבלה ולאחריו כמדומני שיש.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקבוע רווח לפני טבלה?
נראה שכל אחד בטוח שרק הוא לא יודע איך עושים
ורק אחת העיזה לצעוק בכל "המלך עירום"..
(טוב , הוא לא ממש עירום, יש לאינדיזיין המון פונקציות טובות, אבל עכשיו לעשות ידנית את כל הטבלאות...)

• הוסף לסימניות
אכן
טבלאות באינדיזיין זה לא דבר קל
לגבי גודל יש להקטין שוליים חיצוניים
ואז להשוות שורות וטורים
לגבי מרחק מקווי בסיס
יש אפשרות לתת סל סטייל-סגנון תא

אגב
לגבי טבלאות נכתבו סקריפטים רבים
שחלקם יש לי
אם יש משהו ספציפי שנדרש
פנו אלי בפרטי

• הוסף לסימניות
שוליים חיצוניים יש כן סטייל שקובע אותם?
אם לא, זה לא עוזר. אני קובעת ממילא לכל טבלה בנפרד את גודל התא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;638872:
איפה אפשר לקבוע רווח לפני טבלה?
רווח מימין, שמאל, למעלה או למטה מהטבלה עצמה, קשורה לשורת הטקסט שבה נמצאת הטבלא, דהיינו אם הטבלה נמצאת בשורת טקסט שיש לו רווח אחרי/לפני של3 מ"מ, הטבלא יזוז יהיה במרחק הנ"ל.
בסגנונות טבלה יש גם אפשרות שלטבלה עצמה תהיה אפשרות של רווח לפני/אחרי
ולגבי הזחה בתוך התאים, זה גם אפשרי, גם ברגיל וגם בתור סגנון.

אבל מה? בפועל כשאתה מחיל סגנון טבלא על טקסט,
זה עובד למחצה לשליש ולרביע ולפעמים גם זה לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה