כללי סגנונות מקננים

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לסיים סגנון מקנן, למרות ששמתי את התו -סיום סגנון מקנן.
למה?

• הוסף לסימניות
תכתבי מה ההגדרה שהגדרת.
אמור להיות סגנון פיסקה
וכן סגנון תו מוכן
ובסגנון הפיסקה לכתוב לו עד היכן רוצים שסגנון התו יופיע.

האם כך עשיתם?

• הוסף לסימניות
כן, עשיתי סגנונות תו, וסגנון פסקה ובתוכו מוגדר סגנונות מקננים עם repet בסוף..
באיזשהו מקום בפסקה אני רוצה שיפסיק לחזור על עצמו .
הוספתי את התו סיום והוא לא עושה כלום
מה צריך להגדיר שאני פיספסתי?

• הוסף לסימניות
כדאי שתעלי את הקובץ על מנת שנוכל לבדוק מה הבעיה.
בעיקרון את בוחרת את הסגנון תו, שיחזור על עצמו עד ושם מכניסה את הסימון או ההגדרה (לדוגמא מילה) שעד שם זה יחזור.

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הסגנונות מקננים כשהם רצים לי בטקסט כמו שהגדרתי.
הבעיה שלי היא אחת-
באמצע הקטע של הטקסט- אני רוצה שיפסיקו כל הסגנונות ומשם והלאה יהיה רק הסגנון הראשי של הפסקה.
זה אמור להיות עם הוספת סימן מיוחד של סיום סגנונות מקננים באותו מקום שאני רוצה.
ואני לא מצליחה לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט זה ליצור סגנון פסקה חדש המבוסס על הקודם ולבטל בו את הסגנון המקונן.

• הוסף לסימניות
אם יש גרפ, למה צריך סגנון מקונן?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שיש דרכים נוספות..(בגרפ עוד לא התנסתי..)
אבל הדרך שלי היא לא מעשית???(סתם כדי להבין..)

• הוסף לסימניות
אם לא מסתדר לך עם סיום הסגנון תנסי להכניס תווים שאינם נראים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;717081:
אם לא מסתדר לך עם סיום הסגנון תנסי להכניס תווים שאינם נראים.

למיטב זכרוני יש להגדיר בסגנונות מקוננים עצמם שיפעל עד סימן סיום סגנון מקונן. דהיינו במקום לכתוב עד שתי מילים למשל, לכתוב עד תו סיום סגנון מקונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה