כללי סגנונות עיצוב

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן באחד האשכולות, הסגנון הכבד-החסידי-העיטורי רווי הכתרים-הוקסברגרי, או כל תואר אחר, תופס כאן בפורום אחוז הרבה יותר גבוה מהשימוש בו למעשה, במודעות, בלוגואים, בכריכות, בבלנקים, בעיתונים וכו'. למה? למה איננו רואים כאן כמעט עיצובים חדישים, קווים נקיים, כריכות לספרי חול, לוגואים חדשניים ומעוצבים באלגנטיות, בלנקים של סמינרים או מוסדות בלי כל הסממנים הנ"ל, וכו'?
האם כל הפורום עובד רק לחסידים שרוצים סגנון כבד?:confused:

• הוסף לסימניות
בדיוק לאחרונה היתה הצפה של הסגנון הזה, אבל בהחלט היו כאן הרבה עבודות בסגנון נקי ומודרני.

אפשר לדפדף אחורה בדפים ולמצוא הרבה עבודות יפות שלא קשורות לסגנון העתיק/הכבד.

• הוסף לסימניות
אם תשים לב כאשר מופיע הסגנון ה"וקסברגרי" זה בד"כ בבלאנקים או באנרים וכ"ד חסידיים ובד"כ
המוסדות החסידיים משקיעים בדברים אלו וגם מצפים לסגנון כזה כבד , מלבד זאת היה ויש פה הרבה דברים בסגנון יותר חדשני ושונה דברים בהחלט מרהיבים ומיוחדים

• הוסף לסימניות
הקדמת אותי!

נכתב ע"י בסד;61664:
כפי שכתבו כאן באחד האשכולות, הסגנון הכבד-החסידי-העיטורי רווי הכתרים-הוקסברגרי, או כל תואר אחר, תופס כאן בפורום אחוז הרבה יותר גבוה מהשימוש בו למעשה, במודעות, בלוגואים, בכריכות, בבלנקים, בעיתונים וכו'. למה? למה איננו רואים כאן כמעט עיצובים חדישים, קווים נקיים, כריכות לספרי חול, לוגואים חדשניים ומעוצבים באלגנטיות, בלנקים של סמינרים או מוסדות בלי כל הסממנים הנ"ל, וכו'?
האם כל הפורום עובד רק לחסידים שרוצים סגנון כבד?:confused:

חשבתי בדיוק כמוך! העיצוב הגרפי כולל מגוון כזה גדול של סגנונות ולקוחות, איך זה שפתאום כולם מעצבים רק עבור חסידים? תמהני.

• הוסף לסימניות
מה אתם רוצים מהחסידים???
הם חרתו על דגלם 'כשיפוצו מעינותך חוצה' הנה הנה משיח בא...

• הוסף לסימניות
אין לנו שום בעיה עם החסידים, וגם אם יש-אינה קשורה לכאן,
אנחנו רק מבקשים שחלקם היחסי באוכלוסיה יבוא לידי ביטוי מתאים באותה יחסיות בפורום, מבחינת הסגנון והקווים והגימורים והכובד.
ואגב, גם גרפיקאים חסידיים לא עובדים רק לחסידים בסגנון זה.
האם ספרי קריאה שמוציאים חסידים -כריכותיהם כאלו? לא ולא.
האם פרסומת חולית של עסק חסידי היא כזו? בלנק הסמינרים שלהם? חוברת חוגים של הסמינרים שלהם? הזמנה לערב הורים של הסמינרים שלהם? לא ולא.
רק על הפורום זה השתלט, האלוקים יודע למה.

• הוסף לסימניות
ודאי. יש לזה סיבה.
כי אתה למשל לא מעלה לנו עבודות בסגנון נקי.
אז אדרבא, תתחיל להעלות מודעות והרבה ותראה את השינוי המיידי!

• הוסף לסימניות
דווקא לאחרונה יצא לי לעבוד רק בסגנון נקי!

זה עבודות מודפסות כבר.

• הוסף לסימניות
לדעתי הסיבה מכיון שזה נתפס כיותר קשה לביצוע ולכן כל מי שקצת מזכיר את וקסברג מעלה כדי לקבל התרשמות מהחברים.

• הוסף לסימניות
אז מכאן הבקשה לכל חברי הפורום:
תתחילו להעלות עבודות שלכם, בכל הסגנונות!

• הוסף לסימניות
ונתנו10
א.לא תמיד אפשר לעלות
ב.האנשים פה כבר התייגעו מלתת מחמאות :)

סתאאאאאם.אין על הפורום שלנו :)

• הוסף לסימניות
מעינות, אני בכלל לא מעלה לקבל מחמאות, ההפך, דבר טוב ומושלם אני בכלל לא מעלה (-לא ליגע אתכם) אני דווקא מעלה את הדברים שנתקעתי ואני מתלבטת ורוצה עזרה, ומקבלת!

• הוסף לסימניות
:)
גרפוטו כמוני כמוך.
אך לצערי אצלי כמה שאקבל הערות/מחמאות לבסוף מה שיכריע זה הלקוח.

• הוסף לסימניות
מעיינות, לא לגמרי... כשאת בטוחה בעמצך ובעבודה שלך, הלקוח יקבל אותה ללא שינויים (-באופן כללי, כמובן), תעלי עבודות ותראי איך שאנשים שונים חושבים עליהם וזה עוזר לך וממילא ללקוח שלך, אל תפחדי... לא הביישן למד...

• הוסף לסימניות
תגובת היוצרים החסידיים???? איפה כולם? איך הדיון מתנהל והם שותקים? או שמא הם לא פה?

מה שברור, בהתחלה העבודות החסידיים הורידו לי את כל הביטחון עצמי, הרגשתי מי אני ומה אני מול העבודות הכבדות והמקצועיות הללו ובוודאי איך אני הקטן אגיב על כאלו דברים.

לאט לאט ראיתי שזה לא מכשפה, יש להם הרבה חומר גלם שאין לי עדיין וניסיון חסידי שעוד לא צברתי,

ובכלל - באשכול הזה אני רואה ש'לא זה' המדד על רמת המקצועיות ! (וכנראה אני לא היחיד)

• הוסף לסימניות
בכלל בכלל לא.
דווקא עבודה בסגנון נקי, מעוצב בטוב טעם, וטיפוגרפי' נכונה, מקבל רייטינג יותר גבוה.

• הוסף לסימניות
גרפוטו..
נכון אני בטוחה בעצמי ובעבודות שלי (מה שלא היה פעם)
לכן גם הלקוח מרוצה ואם הוא מבקש שינויים אז הם לא משמעותיים.
ואגב...סגנון נקי מאוד הולך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה