קורונה סגר בבני ברק - איפה אני משיגה מצות בהזמנה טלפונית דחוףף?

• פותח הנושא m3
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
עם הסגר בבני ברק איפה אני יכולה מצות בהזמנה טלפונית עם משלוח ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום
תודה מראש
בתוך בני ברק לא השתנה כלום מהנחיות בערים אחרות.
איפה שתכננת בצהריים עדין מותר לך לצאת לקניות חיוניות.

אם כי באפן אישי אני גם מנסה להזמין הכל טלפונית ולמעט ביציאות מהבית. כך שהכוון שלך נכון.
אבל בלי הסטריה. את גרה בעיר גדולה שמן הסתם יש בה ה מ ו ן מצות. במקרה הצורך תוכלי לצאת ולהצטייד בהם.

• תודה
Reactions: m3
  • הוסף לסימניות
אצלנו אפשר להזמין היום עד 12 !!!
במספר 0533187013
נשארה כמות קטנה מאד!

• הוסף לסימניות
שלום
תודה מראש
בתוך בני ברק לא השתנה כלום מהנחיות בערים אחרות.
איפה שתכננת בצהריים עדין מותר לך לצאת לקניות חיוניות.

אם כי באפן אישי אני גם מנסה להזמין הכל טלפונית ולמעט ביציאות מהבית. כך שהכוון שלך נכון.
אבל בלי הסטריה. את גרה בעיר גדולה שמן הסתם יש בה ה מ ו ן מצות. במקרה הצורך תוכלי לצאת ולהצטייד בהם.
באמת יש סגר?
אם מוכרחה לצאת מהעיר לפני פסח - אין לי ברירה אלא עכשו?

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצל אחד מצות של בית שמש מהודרות - ברחוב מימון בבני ברק
0527620847
מידיעה - נשאר כמות מצומצמת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה