היונה לבנה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
צר לי אך בתור אדם פשוט שלא זכה להבין ברפואה דעת רוב מנהלי המחלקות נאמנת עלי יותר מהטבלאות הנ''ל
צר לי אך בתור אדם פשוט שלא זכה להבין ברפואה דעת רוב מנהלי המחלקות נאמנת עלי יותר מהטבלאות הנ''ל
מדברת מהיכרות????זה לאו דווקא בגלל קריסה, אלא בגלל שהצוות חושב יותר מפעמיים לפני שמישהו ניגש לעזור למאושפז. הם צריכים ללבוש לבוש מיוחד, שזו טרחה גדולה, וגם נראה לי שזה חד פעמי ועולה מידי הרבה בשביל כוס מים.
בלי לזלזל בקורונה. פשוט יש פה בעיית ארגון בסיסית גם בלי קשר לעומס.
מדברת מהיכרות????
כנראה שלא .....
מהיכרות לצערי המצב ממש שונה ממה שתיארת....
ב''ה שאין לך היכרותאני לא מדברת מהכרות אישית, רק מסיפורים שהסתובבו כאן.
מה המצב שאת מכירה? אדרבא, אני פתוחה לשמוע.
ב''ה שאין לך היכרות
אך המצב הוא שיש כח מתגובר של אחיות שבאות למשמרות כפולות ומוכנות ממוגנות על כל צרה שלא תבוא...
אז הנה עוד סיפור שמסתובב כאן...
בכל אופן הצוותים הרפואים מוסרים את נפשם ממש!!!
ולכן עלולים להגיע לקריסה חלילהלא אמרתי שהצוותים לא עושים מעל ומעבר. אבל כשמדובר במחלקה מבודדת, יש בעיה שאין במחלקות רגילות.
ולכן עלולים להגיע לקריסה חלילה
אם את מתעקשת לא להבין נראה לי שפרשתי מהוויכוחזאת אומרת, שיתכן שהקריסה שדיברו עליה, באמת לא נובעת דווקא מעומס יתר.
אז אני כן מדברת מהיכרות אישית.אני לא מדברת מהכרות אישית, רק מסיפורים שהסתובבו כאן.
מה המצב שאת מכירה? אדרבא, אני פתוחה לשמוע.
כל מילה!אוףףף
עיזבו צריך או לא צריך
רק אני מרגישה שעוד רגע קורה לי משהו ריגשית מכל הסיפור הזה??
אני מורה התחלנו בחגיגיות יום אח"כ הוכנסנו לבידוד
מתקפה מהורים ותיסכול של הבנות
הצטרפו אלי כמובן ילדי שא"א לשלוח אם יש משהו בבית בבידוד
טיפסנו על הקירות, תוך כדי למידה מדוברת מרחוק כולל שיעורי זום מלאים...
האמת שנגמר לי נגמרתי נגמרנו וכיוצ"ב
אם את מתעקשת לא להבין נראה לי שפרשתי מהוויכוח
יש מנהלי מחלקות מכובדים ופרופסורים מהוללים שאומרים שהמצב לא כצעקתה.צר לי אך בתור אדם פשוט שלא זכה להבין ברפואה דעת רוב מנהלי המחלקות נאמנת עלי יותר מהטבלאות הנ''ל
לכן כתבתי רוביש מנהלי מחלקות מכובדים ופרופסורים מהוללים שאומרים שהמצב לא כצעקתה.
כמובן שכל מי שמקבל משכורת מהמערכת מאוד מפחד לדבר נגד המערכת
לכן לא כולם אומרים את דעתם בפה מלא
יש עצומה של כ- 150 רופאים ואנשי מדע שלא תומכים במהלכי הממשלה
מתו מקורונה או עם קורונה?הנתונים לא משקרים: לא פחות מ-22 בני אדם מצאו את מותם ביממה האחרונה לאחר שנדבקו בנגיף הקורונה • גם מספר הנדבקים בתוך יום שובר שיא חדש, עם לא פחות מ-4,013 אזרחים נשאים (ארץ)
אם עובדות אי אפשר להתווכח![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //