קורונה סגר!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
אהרון רבינוביץ׳ בטוויטר: ‏אתמול הועברה טיוטה בין ראשי הרשויות שעם כל שעה שעברה רק הלכה והחריפה. האחריות הפעם מוטלת על נתניהו והאיום: עצירת כל שיתופי הפעולה. מעניין יהיה לראות האם ראשי הערים ילכו עם זה עד הסוף. אם כן אנחנו נמצאים באחד המשברים הכי קשים עד כה במאבק בקורונה.

ראה"ע אלעד ישראל פרוש: הם יודעים לשחק בתוכנו. אם מישהו חושב שהוא יכול לשחק לבד, הוא טועה. אנחנו מבינים למה גוטרמן (מודיעין עילית) לא בקו האדום, מישהו דיבר איתו לפני והם הלכו לדגום ילדים.

האמת? אני לא מבין איך לא חשבו על לעשות את זה בשאר הערים, לאיפה נעלם הראש היהודי?....
אא''כ מישהו מלמעלה דאג רק לגוטרמן.
אהרון רבינוביץ׳ בטוויטר: ‏אתמול הועברה טיוטה בין ראשי הרשויות שעם כל שעה שעברה רק הלכה והחריפה. האחריות הפעם מוטלת על נתניהו והאיום: עצירת כל שיתופי הפעולה. מעניין יהיה לראות האם ראשי הערים ילכו עם זה עד הסוף. אם כן אנחנו נמצאים באחד המשברים הכי קשים עד כה במאבק בקורונה.
לא מאמין שזה יקרה.

10 עמודים ודיונים על איך לחשב עם יש סגר, או אין סגר ומה ההגדרה המדויקת.
אחרי חצי שנה של קורונה, לצערי הדברים ברורים!
אתם חרדים?? אתם בסגר!!
אגב, אולי תחשבו שוב,
עדיף סגר בחגים מאשר סגר עכשיו,
עכשיו זה תחילת הזמן, סוף סוף הצליחו להתארגן על תחילת שנת לימודים, אם יסגרו עכשיו שוב, ואח"כ לא לומדים כי חגים, זה יהיה מכת מחץ לשנת הלימודים תש"פ.

ראה"ע אלעד ישראל פרוש: הם יודעים לשחק בתוכנו. אם מישהו חושב שהוא יכול לשחק לבד, הוא טועה. אנחנו מבינים למה גוטרמן (מודיעין עילית) לא בקו האדום, מישהו דיבר איתו לפני והם הלכו לדגום ילדים.

האמת? אני לא מבין איך לא חשבו על לעשות את זה בשאר הערים, לאיפה נעלם הראש היהודי?....
אא''כ מישהו מלמעלה דאג רק לגוטרמן.
לא מאמין שזה יקרה.
במקום להגיד שהוא יכול ללמוד ממישהו, הוא מחליט ש'מישהו דיבר איתו לפני'. טיפת שכל בקודקוד, היה אפשר לחשוב על זה לבד.

התקשרתי לפיקוד העורף שמשרד הבריאות מפנה,
אומרת לי המוקדנית שכרגע נכון להיום בבוקר הם קיבלו הוראה לאמר שאין סגר ואם יהיה יעדכנו
ובד''כ נותנים זמן להתארגן
בקיצור יצאתי עוד יותר מבולבלת....
:(

אומרת לי המוקדנית שכרגע נכון להיום בבוקר הם קיבלו הוראה לאמר שאין סגר ואם יהיה יעדכנו
:(
התנהלות אופיינית. יד ימין לא יודעת מיד שמאל.

כך היה גם בכל הפעמים הקודמות, ההחלטה ניתנת תמיד בלילה שלפני, כנראה כדי למנוע התנגדות והתארגנות.
אני לא מחובבי הקונספירציות, אבל מישהו יודע להסביר לי מדוע אי אפשר לפרסם רשימה מסודרת של ערים כמה ימים מראש, למה כולנו מבולבלים עד הרגע האחרון, והקרירטוריונים לערים אדומות משתנים כל רגע, לא נראה לכם שזה בכוונה?

כך היה גם בכל הפעמים הקודמות, ההחלטה ניתנת תמיד בלילה שלפני, כנראה כדי למנוע התנגדות והתארגנות.

מה שהיה ברוממה, בצומת שמגר-ירמיהו בסגר האחרון, יחוויר מול מה שיקרה עכשיו.
ההתנגדות האזרחית לסגר תהיה קשה. מעשית. ברורה. ונקווה שלא אלימה.

אני לא מחובבי הקונספירציות, אבל מישהו יודע להסביר לי מדוע אי אפשר לפרסם רשימה מסודרת של ערים כמה ימים מראש, למה כולנו מבולבלים עד הרגע האחרון, והקרירטוריונים לערים אדומות משתנים כל רגע, לא נראה לכם שזה בכוונה?
קודם שמים את החץ אח"כ מסמנים סביבו את המטרה

מה שהיה ברוממה, בצומת שמגר-ירמיהו בסגר האחרון, יחוויר מול מה שיקרה עכשיו.
ההתנגדות האזרחית לסגר תהיה קשה. מעשית. ברורה. ונקווה שלא אלימה.
איתי גדסי: הזעם החרדי גובר! בכירים במשטרת ישראל פנו הבוקר לראש עיריית בני ברק לבדוק מה תהיה מדיניות העירייה במידה ויתפתח גל זעם בעקבות הסגר. ראש העיר אברהם רובינשטיין השיב: אני מתכוון להשתתף בהפגנות נגד הסגר הבלתי מוצדק.

מה זה מי אמר?
משרד הבריאות פרסם ביום ה' את רשימת הנפטרים בכל עיר.
וחישוב האחוזים באמצעות הרשימה המקבילה של מספר החולים בכל עיר - הביא את התוצאה הזו.

בני ברק ירושלים ואשדוד בתחתית הרשימה.
למעלה מככבות רמת גן , חולון , תל אביב ראשון לציון...
אולי כי בני ברק והציבור החרדי בכללותו צעירים יותר מאוכלוסיות אחרות?!?!?

מה זה מי אמר?
משרד הבריאות פרסם ביום ה' את רשימת הנפטרים בכל עיר.
וחישוב האחוזים באמצעות הרשימה המקבילה של מספר החולים בכל עיר - הביא את התוצאה הזו.

בני ברק ירושלים ואשדוד בתחתית הרשימה.
למעלה מככבות רמת גן , חולון , תל אביב ראשון לציון...
איפה אפשר לראות את הטבלה?

אולי כי בני ברק והציבור החרדי בכללותו צעירים יותר מאוכלוסיות אחרות?!?!?

מה משנה מה הסיבה?
השאלה היא האם נכון, בשביל מחלה שנפטרים ממנה 0.7% מהחולים, להטיל סגר על עיר ולסכן בכך פרנסה, שפיות ובריאות של כלל הציבור.

מה משנה מה הסיבה?
השאלה היא האם נכון, בשביל מחלה שנפטרים ממנה 0.7% מהחולים, להטיל סגר על עיר ולסכן בכך פרנסה, שפיות ובריאות של כלל הציבור.
יש לך מושג כמה אחוזים של נפטרים יהיו בלי כל הסגרים והנחיות לשמירת ריחוק?

לי יש מושג.
אחוזי הנפטרים ברמה ב' בבית שמש
ובמאה שערים בירושלים
ובעוד מקומות

נא לא לערבב את הסגרים עם ההנחיות.
הנחיות לשמירת ריחוק - בפרט מאוכלוסיה מבוגרת - הגיוניות.
סגרים - לא הגיוניים.

ולא, אין לי מושג כמה אחוז נפטרים יהיו. יש לי מושג שהלמ"ס הוציאו הודעה מפורטת וברורה, שגם בחודשי הקורונה הבוערים - מרץ עד יולי, לא הייתה השנה תמותה עודפת כלל. ואלו חודשים שבהם היו חתונות המוניות, חגיגות לג בעומר ושבועות, חופי הים היו גדושים ומקומות הבילוי מלאים. איך זה קרה? רק אלוקים יודע. אבל נתונים יבשים, יש. ואלו הם.

כנראה שאותו דבר...יש לנו למעלה אבא שדואג לכולם,והוא ממית והוא מחיה
וכל אחד ורמת ההשתדלות שלו
לאורך השנים ראיתי מקרים שהיה ברור שאם לא השגחה פרטית ואישית אנשים לא היו מהלכים ביננו כאחד האדם
בין אם זה תאונות שנמנעו ברגע האחרון
ובין אם זה ילדים שטבעו בבריכה ויצאו ממנה בלי פגע כי ככה ה רצה
יש גבול לטרלול שאפשר לעשות מהקורונה הזאת
השפיות ובריאות הנפש חשובה לא פחות!!!

כנראה שאותו דבר...יש לנו למעלה אבא שדואג לכולם,והוא ממית והוא מחיה
וכל אחד ורמת ההשתדלות שלו
לאורך השנים ראיתי מקרים שהיה ברור שאם לא השגחה פרטית ואישית אנשים לא היו מהלכים ביננו כאחד האדם
בין אם זה תאונות שנמנעו ברגע האחרון
ובין אם זה ילדים שטבעו בבריכה ויצאו ממנה בלי פגע כי ככה ה רצה
יש גבול לטרלול שאפשר לעשות מהקורונה הזאת
השפיות ובריאות הנפש חשובה לא פחות!!!
קיצר, בואו נסמוך על הנס.
עד עכשיו ארץ ישראל זכתה להשגחה מיוחדת, נצא מנקודת הנחה שה'פרוטקציה' תימשך.

קיצר, בואו נסמוך על הנס.
קיצר, בואו נסמוך על הנס.
כתבתי בפירוש כל אחד ורמת ההשתדלות שלו
היכרתי מישהי שבשבילה השתדלות בפרנסה היה לצאת ל4 שעות ביום מהבית
היא האמינה בזה באמת!!! ולא היה חסר לה אף פעם די מחסורה,וראתה ממש בחוש איך כל פעם ה דואג לה
כנראה שהקורונה באה ללמד אותנו שכל אחד יתעסק בעצמו ולא ינסה לחנך את מי שנוהג שונה ממנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה