קורונה סגר!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
יותר חמור להזיק לאחרים אם מישהו אוכל עוגה הוא מזיק רק לעצמו אם הוא מדביק אחרים הוא גורם נזק לאחרים! עישון כנל מי שמעשן ליד אנשים הוא לא בסדר רוצה למות אפשר לבד.
גם להרוג את עצמו אסור.

יותר חמור להזיק לאחרים אם מישהו אוכל עוגה הוא מזיק רק לעצמו
אם יש לה הכשר ,והוא מברך לפני ואחרי ! אחרת הוא כן מזיק ,כי ערבים כולנו. בספינה אחת אנחנו (אגב,לא רק הנ"ל כמובן , גם לשון הרע או חצאית נגד הדין גם מזיקה בעולם !)

מישהו יודע מה עם תחבורה ציבורית בערים האדומות??
דחוףףף לי מאודדד

יותר חמור להזיק לאחרים אם מישהו אוכל עוגה הוא מזיק רק לעצמו אם הוא מדביק אחרים הוא גורם נזק לאחרים! עישון כנל מי שמעשן ליד אנשים הוא לא בסדר רוצה למות אפשר לבד.
אפרופו עישון
אני חושבת שצריך להיסתכל על עישון כמו קרונה..........
ואני חושבת שזה אפילו יותר גרוע מקרונה...... כי מי שנושם את האויר בטוח שניפגע....(בהמשף החיים יכול להיות לו תסמינים)
ואני ניזכרת באותו מקרה שקרה למורדכי בן דוד שבוא הוא הפסיק את ארוע בגלל בחור שלא רצה להפסיק לעשן......

עוד אשכול מיוחד ומעניין.

השאלה מה יהיה עם הלימודים...
נכון.

זה שאלה חשובה המעיקה על רבים.

תמיד דיברו שבשביל המשק להשאיר את הגנים והכיתות הנמוכות.

מה יהיה עם כיתה א' זה כמו שביטלו להם בר מצווה ברגע האחרון,
חלקם לא התחילו,
ואומרים שיתחילו בחורף, ומי יודע מה יהיה בחורף?
בסוף בגיל 80 ישלימו להם את כיתה א', כמו הזקנים שעושים להם בר מצווה בכותל:p

פרופ' גמזו: לא ניתנה הוראה של הרב קנייבסקי שלא להיבדק, חוזר בי מדבריי

מנהל ״מגן ישראל״ פרופ׳ רוני גמזו:

המאבק בנגיף הקורונה הוא אתגר לאומי ואני נחוש לפעול בכל דרך על-מנת להוריד את התחלואה.

התבקשתי ע״י ועדת חוקה להגדיל את כמות הבדיקות בבני-ברק ובערים החרדיות, וכבר היום יפתחו מתחמי דרייב-אין ומרכזי בדיקה בכל הערים בחברה החרדית. הגדלת כמות הבדיקות חיונית לקטיעת שרשראות ההדבקה.

מבדיקה שערכתי עולה כי אין ולא ניתנה הוראה של הרב קנייבסקי שלא להיבדק, אלא מדובר בהחלטה שניתנה על דעת מספר רבנים ביחס למקרים נקודתיים בקרב בני ישיבות השוהים בקפסולות סגורות לאחר שעשו בדיקת קורונה, ובהתאם לנהלים שנקבעו מראש. לפיכך, אני מצר על אי ההבנה בעקבות הפרסום המוטעה בשם הרב קנייבסקי, אותו אני מכבד ומוקיר, וחוזר בי מדבריי.

ברצוני להדגיש כי אני מייחס חשיבות רבה לבדיקות ולכן אני חוזר ומבקש אל תזלזלו. לכו להיבדק כדי שיחד נוכל לעצור את התחלואה. ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.

נדחה העוצר הלילי בארבעים הערים; לא יכנס הערב לתוקף
מביך: שרי הממשלה לא הצליחו להגיע לרשימה מוסכמת של רשימת הישובים עליהם יוטל 'עוצר לילי' ומערכת החינוך בהם תיסגר, בשל תחלואת הקורונה הגבוהה בשטחם, ובשל כך המהלך נדחה (בארץ)

פרופ' גמזו: לא ניתנה הוראה של הרב קנייבסקי שלא להיבדק, חוזר בי מדבריי

מנהל ״מגן ישראל״ פרופ׳ רוני גמזו:

המאבק בנגיף הקורונה הוא אתגר לאומי ואני נחוש לפעול בכל דרך על-מנת להוריד את התחלואה.

התבקשתי ע״י ועדת חוקה להגדיל את כמות הבדיקות בבני-ברק ובערים החרדיות, וכבר היום יפתחו מתחמי דרייב-אין ומרכזי בדיקה בכל הערים בחברה החרדית. הגדלת כמות הבדיקות חיונית לקטיעת שרשראות ההדבקה.

מבדיקה שערכתי עולה כי אין ולא ניתנה הוראה של הרב קנייבסקי שלא להיבדק, אלא מדובר בהחלטה שניתנה על דעת מספר רבנים ביחס למקרים נקודתיים בקרב בני ישיבות השוהים בקפסולות סגורות לאחר שעשו בדיקת קורונה, ובהתאם לנהלים שנקבעו מראש. לפיכך, אני מצר על אי ההבנה בעקבות הפרסום המוטעה בשם הרב קנייבסקי, אותו אני מכבד ומוקיר, וחוזר בי מדבריי.

ברצוני להדגיש כי אני מייחס חשיבות רבה לבדיקות ולכן אני חוזר ומבקש אל תזלזלו. לכו להיבדק כדי שיחד נוכל לעצור את התחלואה. ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.

פרופ' גמזו למד על בשרו מה מידת האמון שיש לתת לתקשורת בכלל ולאתרי חדשות "חרדים" בפרט,
מי שצריך עוד להתנצל אלו אתרי החדשות "החרדים" הבלתי האחראים הללו שלא מפסיקים לייצר נזקים עצומים לציבור החרדי ברוב סיכלותם ופזיזותם

מוחה בתוקף.
במקום להוקיר את הצוותות הרפואיים בארץ מתחילים להעליל עליהם עלילות שווא.
הקורונה בגל הראשון היתה מחלה לא ברורה לצוות הרפואי.
אבל כל פעולה (גם אם התבררה למפרע כיעילה פחות) שהם ביצעו היתה כדי לנסות להציל את החולה ולא כדי לשמור על עורם.
בבתי החולים בארץ יש אחים ואחיות מסורים שעובדים שעות בחום מטורף תחת ציוד מגן ועושים כל שביכלתם שאף חולה בקורונה לא ימות.
ובתור אחת שאחותה היא אחות קורונה שעבדה בפסח מסביב לשעון בזמן שאני ואתם ישבנו בבית כואב לי מאד לקרוא את זה.

מישהו יודע מה עם תחבורה ציבורית בערים האדומות??
דחוףףף לי מאודדד

רשמית:

נכון לעכשיו פעילה כרגיל.

מעשית:

הנהגים לא לוקחים סיכון ולא אוספים נוסעים באיזורים נגועים.

(הבוקר, ז'בוטינסקי לכיוון פתח תקווה. קו 66 חולף על פני התחנה ועוצר ברמזור כדי להוריד נוסעים. קו 51 חוזר על התרגיל. הנהג בקו 1 מתגלה כצדיק בסדום ועוצר כדי לקחת את המצורעים לעבודה)

היום קוראים לזה מחלקות קורונה, תמיד זה היה מחלקות כלליות בבתי החולים שם אשפזו מסובכי שפעת דלקות ראות ועוד
במחילה.
את מדברת מידיעה או מהשערה?
מחלקות קורונה גם הוקמו בנפרד מהכלליות.

מוחה בתוקף.
הקורונה היתה מחלה לא ברורה לצוות הרפואי.
אבל כל פעולה (גם אם התבררה למפרע) כיעילה פחות שהם ביצעו היתה כדי לנסות להציל את החולה ולא כדי לשמור על עורם.
ההנשמה הפולשנית שהתבררה כטעות, הייתה כדי לשמור על הצוות הרפואי מהידבקות
הבאתי כבר הרבה סימוכין והוכחות לכך מאתר משרד הבריאות ומעוד אתרים
החרדה והפניקה שהייתה בתחילת המגיפה לא פסח על הצוותים הרפואיים, כך שיהיו כאלה שיהיה להם הבנה לכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה