- הוסף לסימניות
כן?מסיכות על הפה, כן. מיעוט התקהלות - כן.
לא יודעת איפה את חיה באמת.
אני ראיתי זלזול גורף גם בהנחיות הבסיסיות האלו.
בכל מקום.
סגר איננו חינוך אלא אמצעי זמני להשטחה זמנית ואני לא בעד סגר על עיר מסוימת אלא סגר על כל הארץ בבת אחת.
כן?מסיכות על הפה, כן. מיעוט התקהלות - כן.
עם מצות ו4כוסות הסתדרו כולם,נכון?בין יום כיפור לסוכות, לפתוח עסקים או לא?
יש לבעלך כבר 4 מינים שיהיו טריים ורעננים עד הושענה רבה?
מי שרוצה יכול לקנות כבר דפנות לסוכה וקיינעס לסכך?
ד"ר יקיר קאופמן, בכיר במשרד הבריאות בראיון לקו החרדי: "מצב הקורונה בישראל מורכב. בתי החולים מלאים. הצוותים נשחקו. הספינה טובעת. חייבים לשנות כיוון. התחלואה והתמותה של סגירת אנשים מבוגרים בבתים היא לא פחות מאשר מקורונה. חשוב לעשות פעילות גופנית כדי להיפגע פחות מקורונה ולשמור על תזונה בריאה יותר. צריך לרכז מאמץ בטיפול ביישובים אדומים. כללי הזהירות לא נועדו לפגוע, להיפך"
------------------------------
בכיר במשרד הבריאות לא מתבייש להגיד משפט כזה: "התחלואה והתמותה של סגירת אנשים מבוגרים בבתים היא לא פחות מאשר מקורונה."
איך הם ממשיכים להגביל את המבוגרים אחרי הנתון הזה?
מעניין אותם חיי אדם או קורונה ???
באמת?כן?
לא יודעת איפה את חיה באמת.
אני ראיתי זלזול גורף גם בהנחיות הבסיסיות האלו.
בכל מקום.
סגר איננו חינוך אלא אמצעי זמני להשטחה זמנית ואני לא בעד סגר על עיר מסוימת אלא סגר על כל הארץ בבת אחת.
במחלקות הגריאטריות גורם המוות הראשון הוא חוסר תשומת לב.מי שמכיר מקרוב מחלקות גריאטריות, מבין שיש צדק בטענה הזו.
לצערי מכירה בעל עסק עונתי שהתאבד כתוצאה מחרדה בסגר בפסח, אז כנראה לא כולם כ"כ הסתדרועם מצות ו4כוסות הסתדרו כולם,נכון?
הסופרים היו פתוחים בערב פסח כרגיל המכירות השכונתיות המשיכו כסדרם ב''ה
גם בסוכות נסתדר יופי בע''ה!!!
מצות ויין אפשר להשיג בכל סופרעם מצות ו4כוסות הסתדרו כולם,נכון?
הסופרים היו פתוחים בערב פסח כרגיל המכירות השכונתיות המשיכו כסדרם ב''ה
גם בסוכות נסתדר יופי בע''ה!!!
אחזור שוב:באמת?
זלזול גורף?
בכל מקום?
מסיכות:
בואי נצא מנקודת הנחה שלאנשים אכפת מ500 שקל. איך כולםםם, בכלל מקום, מרשים לעצמם לצאת בלי מסיכה?
התקהלויות המוניות:
מתי פעם אחרונה רקדת יד ביד בתוך אולם סגור ובו 600 אנשים שמחים שנושקים לך ומעבירים את נשיקתך הלאה לשמח הבא? באמת לא פגשת בבתי כנסת ששומרים בהם על ההנחיות? כולם מזלזלים? בכל מקום?
ובמקומות שהקפידו על מסיכה זה עזר משהו?לפני פסח הנהג בתח"צ אצלנו לא נתן לעלות בלי מסיכה. היום אני רואה חצי מהנוסעים נטולי מסיכה.
היו שמחות בגני אירועים עם זלזול ואי הקפדה (כל שולחן קפסולה- נו באמת).
במו עיני עברתי ליד מסעדה. אף אחד לא היה עם מסיכה. אף אחד!
אשרי המהדרים במצוות!!!מצות ויין אפשר להשיג בכל סופר
אתרוגים וכו'- לא ממש. אולי מי שלא כ"כ מהדר ומוכן לקנות חתול בשק בלי לבדוק לפני
יש לך הוכחות שלא?ובמקומות שהקפידו על מסיכה זה עזר משהו?
כיון שבהודעותיך אני מזהה מגמה עקבית לכך שהמסיכה היא מיותרת והקורונה היא המצאה אני אפילו לא נכנסת לדין ודברים בנושא.ובמקומות שהקפידו על מסיכה זה עזר משהו?
לא כולם.כולם מזלזלים? בכל מקום?
אין דבר כזה להדר ב"ונשמרתם".אשרי המהדרים במצוות!!!
אבל בעניין ונשמרתם כבר אין טעם להדר?????
אשרי המהדרים במצוות!!!
אבל בעניין ונשמרתם כבר אין טעם להדר?????
יש טווח רחב בין "שמירת הנחיות" לבין ההפקרות המוחלטת שמתוארת בהודעה הזו.באמת?
זלזול גורף?
בכל מקום?
מסיכות:
בואי נצא מנקודת הנחה שלאנשים אכפת מ500 שקל. איך כולםםם, בכלל מקום, מרשים לעצמם לצאת בלי מסיכה?
התקהלויות המוניות:
מתי פעם אחרונה רקדת יד ביד בתוך אולם סגור ובו 600 אנשים שמחים שנושקים לך ומעבירים את נשיקתך הלאה לשמח הבא? באמת לא פגשת בבתי כנסת ששומרים בהם על ההנחיות? כולם מזלזלים? בכל מקום?
מי שמהדר בונשמרתם מול לולב, הידר גם בחנות.אין דבר כזה להדר ב"ונשמרתם".
צרך לקבוע: או שהעניין הוא בגדר ונשמרתם או שלא.
אם כן אז למה רק בחגים? למה בחופש היה מותר לקנות ולהתנפל על החנויות וכשזה מגיע להידור מצווה זה פתאום נהיה אסור?
וגם כתבו פה בבין הזמנים שזה פיקוח נפש לצאת לחופשה משפחתית.אלו ש"התנפלו על החנויות" בחופש זה אלו שמצפצפים כל השנה על ההנחיות.
כל מילה נכונה!!!אם כן אז למה רק בחגים? למה בחופש היה מותר לקנות ולהתנפל על החנויות וכשזה מגיע להידור מצווה זה פתאום נהיה אסור?
כנ''לוגם כתבו פה בבין הזמנים שזה פיקוח נפש לצאת לחופשה משפחתית.
מוזר איך נשכחו האשכולות האלו .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //