קורונה סגר!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
אם אני נכנס לעיר שיש בה סגר לילי ואני גר בעיר כתומה אני יכול לחזור באותו ערב הביתה??

אם אני נכנס לעיר שיש בה סגר לילי ואני גר בעיר כתומה אני יכול לחזור באותו ערב הביתה??
בסוגריים אני אומרת שיש לי קרוב מישפחה שהגיע לאזור אדום (בפסח) והשוטר שאל אותו מה אתה רוצה אז הוא אמר באתי לקחת אוכל מאמא שלי והשוטר הסכים לו ואחרי שהוא יצא אז השוטר שאל אותו לאיפה אז הוא אמר לו לבית שלי אז הזוטר הסכים לו ואז שהוא הגיע לשכונה שלו שגם כן היה אדום אז הוא אומר לשוטר הבית שלי כאו קרוב אז השוטר בהתחלה היסס והקרוב מישפחה אמר לו תגיד אתה לא רוצה שאני ילך לבית שלי??? ואז השוטר הסכים לו לעבור

כואב מאוד מה שעושים לנו... אבל הרעיון לעשות סגר על כולם זה רק מגבירה את ההסתה כי כולם אומרים הוספתם עוד ערים שא קשורות רק בגלל הפחד מהחרדים(הרגע שמעתי שככה אמרו ברדיו את הפרשנות הזו..) מצד שני אולי אם זה רק בערב זה לא כל כך יפגע באנשים. מה שבטוח הכול פוליטי ולא בריאותי ענייני.

כואב מאוד מה שעושים לנו... אבל הרעיון לעשות סגר על כולם זה רק מגבירה את ההסתה כי כולם אומרים הוספתם עוד ערים שא קשורות רק בגלל הפחד מהחרדים(הרגע שמעתי שככה אמרו ברדיו את הפרשנות הזו..) מצד שני אולי אם זה רק בערב זה לא כל כך יפגע באנשים. מה שבטוח הכול פוליטי ולא בריאותי ענייני.
זה בדיוק מה שאני גם חשבתי. זה כביכול נראה כאילו ביבי עושה לנו טובה, אבל בפועל רק מגביר עלינו את ההסתה.

[
למה אכפת למישהו אם אני עם מסכה או בלי, ברחוב ב37 מעלות חום, בלי אף אחד ברדיוס 30 מטר ממני?
את מי בדיוק אני עלולה להדביק, את עצמי? את העץ לידי?
צודקת מאוד.
(וכמובן נוודא שהם גם לא יוכלו לנשום דרך האף חלילה, כי הרי רסס רוק יוצא מהאף כידוע)
רסס ליחה שמכיל וירוסים יכול לצאת מהאף. לא חייב להיות רוק. חלק מבדיקת המטושים היא באף...אנחנו לא רק נוושמים דרך האף, אלא גם נושפים ממנו.

הכניסו לנו עז שחורה ועיוורת, כעת מוציאים אותה בתופים ובמחולות, וכולנו מוחאים כפיים.
העוצר הלילי נועד בעיקר למנוע את החתונות ההמוניות בכפרים הערביים.
מדובר בחתונות בסדר גודל של 200-300 איש ואף יותר.

העוצר הלילי נועד בעיקר למנוע את החתונות ההמוניות בכפרים הערביים.
מדובר בחתונות בסדר גודל של 200-300 איש ואף יותר.
וכן בכפרים החרדיים.
אבל למעשה סגירת החינוך ועוצר לילי הם צעדים דרקוניים קשים מאד, שאילו היו באים בפני עצמם הייתה וודאי קמה צעקה גדולה ומרה - ומשבאו כסולחה והנחה והסרת חרב הסגר, מתקבלים בהקלה ותשואות.

וכן בכפרים החרדיים.
אבל למעשה סגירת החינוך ועוצר לילי הם צעדים דרקוניים קשים מאד, שאילו היו באים בפני עצמם הייתה וודאי קמה צעקה גדולה ומרה - ומשבאו כסולחה והנחה והסרת חרב הסגר, מתקבלים בהקלה ותשואות.
מיכאל שמש: דרעי וליצמן זועמים על המתווה של נתניהו ״סגירת מוסדות הלימודים ב40 רשויות לא מתקבלת על הדעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה