לא בר אכיפהתמיד ענין אותי האם יש מישהו שמתייחס לאיסור לשהות בבית של אחרים
ואיך הם מתכוונים לאכוף את זה....
הרי מותר לצאת רק 1000 מטר מהבית. אם מישהו מתארח אצל מישהו אחר, הוא לא יכול לצאת מהבית שבו הוא מתארח, אא"כ הוא גר 1000 מטר ממקום האירוח.תמיד ענין אותי האם יש מישהו שמתייחס לאיסור לשהות בבית של אחרים
יש.תמיד ענין אותי האם יש מישהו שמתייחס לאיסור לשהות בבית של אחרים
הבנתי... תחושת החופש היא רק בצהריים? כנראה זה ממש כמו הקורונה, יודעת להבדיל בין זמנים שונים.טעות
רוצים לעשות להם לימודים כי כיתות י"א י"ב במצב לימודי מחייב לפני בגרויות
הם רוצים שילמדו ולא יסתובבו מידי הרבה אנשים בשעות הצהרים כדי שלא יווצר אוירת חופש.
המצב של התחלואה וההתגלות של המוטציה החדשה די מדאיגה מבחינת מהירות ההדבקה.
בהחלט.תמיד ענין אותי האם יש מישהו שמתייחס לאיסור לשהות בבית של אחרים
בסוכות לא היה בעיה עם זה כללמה אם מישהו צריך טיפול רפואי בבית חולים לא משהו של פיקוח נפש סוג של בדיקה (לא אשפוז) יותר לו ולמלווה ללכת ?
שמעת על משהו שנדבק בין 8-13??לפי מה שמדברים...
מעונות יעבדו מ8-13
כנראה מ 13-16 נדבקים יותר
הסגר יתחיל ביום ראשון בעז"ה בשעה 5 בצהרים!מישהו יודע פרטים מדויקים על הסגר מתי והאם זה מתחיל וכולי
אין.צהרונים - מה דינם?
יש כאן שתי נקודות. מצד המטפלים ומצד המטופלים.דחו המון טיפולים רפואיים בסגרים הקודמים בבתי חולים במקרים לא דחופים.
צריכים לבדוק באופן נקודתי.
מתי צאת הסגר?הסגר יתחיל ביום ראשון בעז"ה בשעה 5 בצהרים!
שבועיים (כנראה בזמן ר"ת...)מתי צאת הסגר?
לא היה מחסור בביצים...מה ההבדל בין פסח לסוכות?
פרויקטור הקורונה נחמן אש ב׳גל״צ׳ - ״ככל הנראה הסגר יוארך מעבר לשבועיים״.מתי צאת הסגר?
שבפסח כולם פחדו מהקורונה ובסוכות כבר ידענו להזהרמה ההבדל בין פסח לסוכות?
שבפסח כולם פחדו מהקורונה ובסוכות כבר ידענו להזהר
ולא היתה תחושה של פחד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים