סדנאות אומנות איך מתמחרים והאם כדאי לי?אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום
פנו אלי מספר פעמים בבקשה להעביר סדנאות מעניינות שבהם יבנו מוצרים קטנים מזכוכית בשילוב חיתוכי לייזר כמו שיש לנו בחנות
אני מלבטת מאד אם להכנס לתחום והאם זה יהיה לי רווחי כי יתכן שהדבר יגזול זמן הכנה רב
אשמח לשמוע מהגולשות המנוסות
כמה ניתן לקחת לסדנא? יש הבדל בים בי"ס מתנס וכדו'?יש הבדל בין נערות לנשים?אפשר להגביל את מספר המשתתפות או לחילופין לקחת מחיר שונה לכמות של 30, 60 וכדו'?
כמה זמן סדנא?
כמה נותנים ליצירה?
האם משלמים נסיעות?
תודה על כל תגובה!

• הוסף לסימניות
אולי תבדקי דבר ראשון ב'מרכז הבמה'?
וגם- קודם כל תעשי את החשבון שלך, לפי מה שנראה לך ולפי מה שאת רגילה להרוויח, ותבדקי אם שווה לך, וגם כדאי לך לשקול אוי להכין ערכות, כך שאמנם מראש את מתאמצת לתכנן, ולבנות כך שיהיה מוצלח גם בלעדייך, אבל בתכלס- הזמן היקר שלך נשאר.

• הוסף לסימניות
שלום
פנו אלי מספר פעמים בבקשה להעביר סדנאות מעניינות שבהם יבנו מוצרים קטנים מזכוכית בשילוב חיתוכי לייזר כמו שיש לנו בחנות
אני מלבטת מאד אם להכנס לתחום והאם זה יהיה לי רווחי כי יתכן שהדבר יגזול זמן הכנה רב
אשמח לשמוע מהגולשות המנוסות
כמה ניתן לקחת לסדנא? יש הבדל בים בי"ס מתנס וכדו'?יש הבדל בין נערות לנשים?אפשר להגביל את מספר המשתתפות או לחילופין לקחת מחיר שונה לכמות של 30, 60 וכדו'?
כמה זמן סדנא?
כמה נותנים ליצירה?
האם משלמים נסיעות?
תודה על כל תגובה!
עשית עם זה משהו?

• הוסף לסימניות
התחלתי ונהנו מאד
הבעיה שגיליתי שהדבר גוזל זמן רב
ההכנה, החוג עצמו שכולל לפעמים נסיעות
והפרוק אח"כ
המחיר שנתנו לא הצדיק את המאמץ הגדול במיוחד שזה עסק מהצד ובסוף רק פגע בעסק העיקרי
אז בינתיים הקפאתי את זה

• הוסף לסימניות
המחירים לסדנאות עובדים ככה
קודם כל מחיר לחומרים למשתתף כפול מספר משתתפפים המחיר לא חייב להיות המחיר המדויק אלא הוא מחיר משולב טירחה
ב מחיר לסדנה יש כמה דרכים לחשב או לפי כמה את רוצה לשעה כפול שעות ההכנה לפני תוך כדי ואחרי
או לחשוב על המחיר שמשתלם לך כל העסק הזה לא כולל חומרים שזה חישוב נפרד
המחיר יכול להיות מעל 500 ולפעמים גם מעל 1000 תלוי בכמה את מבקשת וכמה מוכנים לתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה