סדנאות אומנות מותאמות אישית. משהו חדש חדש

• הוסף לסימניות
זה מהמהם!!
לא מצליחה להבין איך יוצרים דבר כזה לבד?

רוצה לפרט קצת על הסדנאות שלך?

• הוסף לסימניות
חחח... כבר נבהלתי.:eek:

אז ככה,
הסדנאות שלי מותאמות למגוון קהלי יעד, בעיקר לקבוצות כמו צוותים, מחנות, סמינרים, בתי ספר, ימי גיבוש וכד'.
הסדנה החדשה הזו- (שבגלל שהיא מהניילון אפילו תמונות משלי עדיין אין אז שמתי את תמונות המוצרים עצמם... לא פינטרסט...) היא מטורפת. מכינים את הכלי עצמו מבטון פולימרי מהמם, ואפשר להכין גם נר בפנים אחרי חצי שעה! לא חובה, אפשר גם לבד...
שמה לכן את הקטלוג שלי. תוכלו לראות עוד המון סדנאות מהממות כמו אפוקסי, אפוקסי ועץ, נרות אווירה שקופים עם קונכיות, מזוזות מטורפות, פטיפורים מדהימים ועוד...
יש עוד סדנה חדשה שעדיין לא בקטלוג- עיצוב תמונה בחוטי ברזל. עכשווי ומהמם. שמה לכן כמה תמונות... תהנו!

קבצים מצורפים

• IMG_8662.jpeg
    IMG_8662.jpeg
    2.3 MB · צפיות: 92
  • IMG_8665.jpeg
    IMG_8665.jpeg
    3 MB · צפיות: 86
  • לוגו כהה.png
    לוגו כהה.png
    KB 5.9 · צפיות: 89
  • מזוזה.png
    מזוזה.png
    4.5 MB · צפיות: 113
  • סט סימניה עט ומחזיק מפתחות.png
    14.8 MB · צפיות: 40
  • סימניות ורודות.jpg
    סימניות ורודות.jpg
    KB 289.1 · צפיות: 119
  • עט ביד.jpg
    עט ביד.jpg
    3.6 MB · צפיות: 109
  • שלט לדלת.jpg
    שלט לדלת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 101
  • תליונים.jpg
    תליונים.jpg
    2.8 MB · צפיות: 94
  • Abuz de dulciuri – Tablou sculptura in fir continuu de sarma.jpg
    Abuz de dulciuri – Tablou sculptura in fir continuu de sarma.jpg
    KB 41.4 · צפיות: 98
  • Calut – Tablou sculptura in fir continuu de sarma.jpg
    Calut – Tablou sculptura in fir continuu de sarma.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
מותר לך לפרסם כאן את הסדנאות שלך?
באיזה עיר?
אמצעי התקשרות?

• הוסף לסימניות
מהממממממממממממממממממממממממם
איזה כשרון!!

• הוסף לסימניות
וואו! נדיר נדיר נדיר!!!
@ארטליין גירית אותי עד גירוי האצבעות!...
יכולה לשלוח קטלוג?

• הוסף לסימניות
בכיף. תודה...

קבצים מצורפים

• ‏‏IMG_8662 - עותק.jpeg
    ‏‏IMG_8662 - עותק.jpeg
    2.3 MB · צפיות: 58
  • ‏‏IMG_8665 - עותק.jpeg
    ‏‏IMG_8665 - עותק.jpeg
    3 MB · צפיות: 76
  • ‏‏אפוקסי ובטון מגש ועציץ 2 - עותק.jpg
    ‏‏אפוקסי ובטון מגש ועציץ 2 - עותק.jpg
    KB 356 · צפיות: 67
  • לוגו כהה.png
    לוגו כהה.png
    KB 5.9 · צפיות: 70
  • מחזיקי מפתחות צדפים.jpg
    מחזיקי מפתחות צדפים.jpg
    KB 126.4 · צפיות: 67
  • סט סימניה עט ומחזיק מפתחות.png
    14.8 MB · צפיות: 21
  • סימניות ורודות.jpg
    סימניות ורודות.jpg
    KB 289.1 · צפיות: 70
  • עט ביד.jpg
    עט ביד.jpg
    3.6 MB · צפיות: 65
  • שלט לדלת.jpg
    שלט לדלת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 63
  • תליונים.jpg
    תליונים.jpg
    2.8 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
זה מאוד יפה!
רק שבתור אחת שמתמקצעת בתחום כבר הרבה שנים ומעבירה סדנאות בכל הארץ, אני לא מבינה איך אפשר להגיע ולעשות סדנא זוגית ולצאת עם מוצר כזה גדול כמו בתמונות שצירפת ועוד בשילוב בטון פולימרי!
הרי צריך זמן כדי שהאפוקסי מתקשה, ורק אחר כך את יכולה ליצוק חומר פולמרי או ההיפך. ואז צריך לחכות לפחות חצי שעה עד שתוכלי ליצוק את האפוקסי. מה את עושה בינתיים בזמן הזה? ועוד שאלה: את משאירה את התבניות אצלם? זה חלק מהוצאות החומרים? ואם כן את לוקחת ממש זול. גם מבחינת החומרים וגם מבחינת הזמן שזה דורש.
שווה לך?

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה!
רק שבתור אחת שמתמקצעת בתחום כבר הרבה שנים ומעבירה סדנאות בכל הארץ, אני לא מבינה איך אפשר להגיע ולעשות סדנא זוגית ולצאת עם מוצר כזה גדול כמו בתמונות שצירפת ועוד בשילוב בטון פולימרי!
הרי צריך זמן כדי שהאפוקסי מתקשה, ורק אחר כך את יכולה ליצוק חומר פולמרי או ההיפך. ואז צריך לחכות לפחות חצי שעה עד שתוכלי ליצוק את האפוקסי. מה את עושה בינתיים בזמן הזה? ועוד שאלה: את משאירה את התבניות אצלם? זה חלק מהוצאות החומרים? ואם כן את לוקחת ממש זול. גם מבחינת החומרים וגם מבחינת הזמן שזה דורש.
שווה לך?
היי, איזה כיף להתכתב עם מבינה בתחום...
אני עובדת עם מספר סוגי אפוקסי ומתאימה לכל מוצר את הכי מתאים עבורו.
אז ככה- אני תוחמת את התבנית עם פלסטלינה בצורה הרצויה ושופכת בטון פולימרי- שלג פרימיום- מתקשה תוך רבע שעה!
בזמן הזה מכינים את האפוקסי- במקרה הזה אני משתמשת באפוקסי UV שמתקשה בתאורה אוטרא סגולה. שמה פרוז'קטור עוצמתי ע"מ לייבש את כל המשטח ועובדת עם 3 שכבות יחסית דקות, ככה שהאלמנטים צפים במרכז וכמו "מרחפים" ולא שוקעים או צפים... שכבה אחרונה אפוקסי צבוע למעוניינים. וככה תוך שעה וחצי זה מוכן קומפלט! כולל אריזה ומיתוג:)
ודרך אגב זה ממש לא ענק- אורך התבנית הוא כ-20 ס"מ והאגרטל בגובה 10-12 ס"מ סה"כ...
1759073586795.png

• הוסף לסימניות
העברתי את המספר שלך לרכזת חברתית
דברים מהממים

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בכיף. תודה...
וואו, איזה מושלם, אני אוהבת גם להתעסק עם זה בבית לחוויה שלי עם הילדים, יוצרים מחזיקי מפתחות ועוד כמה דברים קטנים.
ממש הקסים אותי הצבע נץנץ בסרגל הוררוד לבן, זה בקבוק קטן עם צבע נצנץ? או שזו אבקה?
אצלי השתמשתי בצבע והוא שקע ולא התייבש

• הוסף לסימניות
אהבתי את
זו טכניקה מגניבה של צבע מיוחד לבן שנקרא לבן אוקיינוס. בנשיפות עם קש או פן או מבער חום מיוחד עושים צורות של גלים על אפוקסי צבוע בגווני טורקיז ותכלת.
וואו שנים אנחנו שוברים את הראש איך עושים את זה ואף פעם זה לא יוצא כמו בסרטונים
וגם המחזיקי מפתחות בתמונה הראשונה נראים מהמם
והמחירים של הסדנאות ממש הוגנים וטובים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היי, איזה כיף להתכתב עם מבינה בתחום...
אני עובדת עם מספר סוגי אפוקסי ומתאימה לכל מוצר את הכי מתאים עבורו.
אז ככה- אני תוחמת את התבנית עם פלסטלינה בצורה הרצויה ושופכת בטון פולימרי- שלג פרימיום- מתקשה תוך רבע שעה!
בזמן הזה מכינים את האפוקסי- במקרה הזה אני משתמשת באפוקסי UV שמתקשה בתאורה אוטרא סגולה. שמה פרוז'קטור עוצמתי ע"מ לייבש את כל המשטח ועובדת עם 3 שכבות יחסית דקות, ככה שהאלמנטים צפים במרכז וכמו "מרחפים" ולא שוקעים או צפים... שכבה אחרונה אפוקסי צבוע למעוניינים. וככה תוך שעה וחצי זה מוכן קומפלט! כולל אריזה ומיתוג:)
ודרך אגב זה ממש לא ענק- אורך התבנית הוא כ-20 ס"מ והאגרטל בגובה 10-12 ס"מ סה"כ...
צפה בקובץ המצורף 2071455
תודה על תשובתך המושקעת.
ברשותך מביאה לך מידע חשוב כדי למנוע ממך עוגמת נפש והפסד כספי.
אין רזין UV שמתאים ליציקות רחבות. כמו שאמרתי לך אני נמצאת בתחום כבר הרבה שנים , ניסיתי את כל סוגי האפוקסי, הזול והיקר והוא פשוט לא מיועד ליציקות משמעותיות. גם כשאת עובדת בשכבות כמו שאמרת התוצאה לא יכולה להתקבל יפה כמו בתמונות ששלחת מפינטרסט. אם תחפרי במקור של התמונות תראי שהם עשו את זה עם אפוקסי A+B. יש אומנית אחת מפורסמת שרצתה בכל מחיר להצליח בזה והגיעה אצלי להתנסות. זה פשוט לא עבד.
ה UV מתאים ליציקות עד סנטימטר גובה, כמובן בעבודה של שכבות, ובשטח שלא עולה על 4 סנטימטר רבוע.
זאת אומרת מתאים לתכשיטים, סימניות, עטים למיניהם. בקושי אפשר עם התבנית של הפנקסים למי שלא מקפידה על נראות פרפקט.

כיום יש לי מכירה של כל סוגי האפוקסי האיכותיים ביותר במחירים הכי זולים בארץ, וגם של רזין UV ללא רעילות המתאים לעבודה עם ילדים ונשים במצב מיוחד. ללא תופעות מעצבנות שקורות עם הUV.
למי שמעוניין.

קבצים מצורפים

• IMG_0790.JPG
    IMG_0790.JPG
    KB 883.4 · צפיות: 105
  • ערכות 1.JPG
    5 MB · צפיות: 31
  • הפעלה (7).jpg
    הפעלה (7).jpg
    KB 246.7 · צפיות: 98
  • הפעלה (6).jpg
    הפעלה (6).jpg
    KB 206.3 · צפיות: 92
  • הפעלה (3).jpg
    הפעלה (3).jpg
    KB 60.1 · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
על איזה תמונות את מדברת? התמונות שצירפתי הן של יצירות שלי...
כמובן שהאפוקסי UV הוא רק ביציקות קטנות. אך בשכבות דקות על עץ הוא מעולה.
שמה לך שוב את התמונות של יצירות שאני עשיתי.
השלט והמזוזה שלי תלויים בבית יוקרה בפנמה סיטי. מתאימים לדלת (שלא עשויה מאפוקסי...)
תוכלי להתכתב איתי גם באישי... בכיף...

קבצים מצורפים

• אפוקסי ובטון מגש ועציץ 2.jpg
    אפוקסי ובטון מגש ועציץ 2.jpg
    KB 356 · צפיות: 103
  • סימניות ורודות.jpg
    סימניות ורודות.jpg
    KB 289.1 · צפיות: 98
  • שלט לדלת.jpg
    שלט לדלת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 92
  • ‏‏IMG_8662 - עותק.jpeg
    ‏‏IMG_8662 - עותק.jpeg
    2.3 MB · צפיות: 79
  • IMG_8665.jpeg
    IMG_8665.jpeg
    3 MB · צפיות: 90
  • הוסף לסימניות
זה שעון מעץ בשילוב אפוקסי. התמונה לא באיכות משהו...

קבצים מצורפים

• IMG_0567.JPG
    5.7 MB · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
חנוכה שמח מלא באור, אומנות ושמחה!
אשמח לתשובתך איך יוצרים את הורוד והלבן שעל הסרגל? זה חומר אחד? או 2 מעורבים? ואיך זה נקרא?
אשמח לתשובתך איך יוצרים את הורוד והלבן שעל הסרגל? זה חומר אחד? או 2 מעורבים? ואיך זה נקרא?
זה אפוקסי UV- חומר אחד. מערבבת עם אבקת צבע מיקה בצבעי ורוד מטלי ופנינה ויוצקת לתבנית סימניה.

קבצים מצורפים

• image (20).png
    image (20).png
    1.3 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
חנוכה שמח מלא באור, אומנות ושמחה!
זה אפוקסי UV- חומר אחד. מערבבת עם אבקת צבע מיקה בצבעי ורוד מטלי ופנינה ויוצקת לתבנית סימניה.

• הוסף לסימניות
בשביל שיהיה צבע לאפוקסי, במה כדאי להשתמש.? אבקה? או צבע נוזלי?
אשמח לקישורים מומלצים.
וכן קישורים לכל דבר שהשתמשתם בו בהקשר של אפוקסי והייתם מרוצים.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה