סדנא חויתית משפחתית

• הוסף לסימניות
וואו
את אמא מדהימה!
ומוכשרים שם החבריה שלך! :D

• הוסף לסימניות
מהמם את אמא מקסימה [כל אחת בדרכה שלה]
איזה כיף לגדול בבית שלך אני אוהבת את זה ממש חויה.
אשאל את ילדי אם זה מעניין אותם לחנוכה [זוכרת מה שהעלית עם המשפחה המורחבת?! בטח לא תשכחי!]
תודה על השיתוף רותי12

• הוסף לסימניות
מהמם את אמא מקסימה [כל אחת בדרכה שלה]
איזה כיף לגדול בבית שלך אני אוהבת את זה ממש חויה.
אשאל את ילדי אם זה מעניין אותם לחנוכה [זוכרת מה שהעלית עם המשפחה המורחבת?! בטח לא תשכחי!]
תודה על השיתוף רותי12
תודה כמה פרגונים!!

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת מי בפרטי בקשה שאקפיץ את האשכול

• הוסף לסימניות
באמת נראה שלגדול עם אמא כמוך, זו חוויה מושלמת.
כמה חוויות טובות המתוקים שלך צוברים להעביר הלאה לילדים שלהם.
זה כמו זהב.
יקר.

• הוסף לסימניות
באמת נראה שלגדול עם אמא כמוך, זו חוויה מושלמת.
כמה חוויות טובות המתוקים שלך צוברים להעביר הלאה לילדים שלהם.
זה כמו זהב.
יקר.
זה ממש מרגש אותי לשמוע את זה! באמת

• הוסף לסימניות
תודה רותי,
אני ביקשתי,
עשינו את זה אתמול בערב אחרי ההדלקה,
היה מאד נחמד וכיף!
תודה על ההשראה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה