למסירה סדנה חינמית לכל מי שאוהבת עיצוב!

• הוסף לסימניות
אם זה מעניין פה מישהי, שמה את זה פה.
ראשל אירועים נותנת סדנה חינמית לגמרי
איך למתג אירועי קונספט.

יכול להתאים למעצבות גרפיות
זה טרנד מאוד חם, מיתוג אירועים
למעצבות אירועים בפועל
ולכל מי שחולמת לעצב אירוע מטורף

זה הלינק להצטרפות לסדנה- היא חינמית לגמרי!

תעבירו לחברות שנראה לכן שיעניין אותן.

• הוסף לסימניות
חסום בנטפרי

• הוסף לסימניות
מאמינה שיהיה טיפים קטנים והרבה שיווק לקורס המורחב

• הוסף לסימניות
מאמינה שיהיה טיפים קטנים והרבה שיווק לקורס המורחב
אולי, אבל עדיין אני חושבת שזה כן יתן המון ערך ובעיקר המון המון השראה
ובשביל זה בעיקר נרשמתי
היא באמת אגדית! יש לה עיצובים מטורפיםםםם כמה שיצא לי לראות
שווה שעה בערב :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהי שלא חסומה יכולה לרשום פה באיזה יום ושעה זה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
למשתתפות הנטפרי - הזום נפתח לכם גם כאשר זה זום שמצריך מייל וסיסמא? כי משום מה לעיתים חוסם אצלי זומים כאלו...

• הוסף לסימניות
לי בבית יש נטפרי, מה את מתכוונת מייל וסיסמה?
את נכנסת דרך הלינק ששולחים לך במייל וזה נפתח
לא הבנתי מה התכוונת..

• הוסף לסימניות
אני לצערי לא הצלחתי להיכנס. הילדים עוד היו ערים... מקווה שהיא תעשה שוב...
או שאולי יש הקלטה למי שנרשמה...
כי הבנתי מחברה שכן היתה שבשונה מוובינרים אחרים ששלושת רבעי שיווק ובקושי רבע תוכן. פה זה היה בדיוק ההפך. והיה תוכן מטורף ופרקטי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה