סדנת אפיה מקצועית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סדנא כזו:p חויתית מקצועית (אני כבר יודעת הרבה דברים באפיה ) להתמקצע ולהנות באפיה של עוגות מיוחדות כמו אלה שברולדין וכדו' (לא בצק סוכר דוקא) כל מיני פטיפורים ועוגות שנראות תמיד ישרות וחלקות בשוליים יפות וטעימות.
מישהו מכיר? משהו מקצועי.. (בני ברק וסביבתה)

• הוסף לסימניות
דן גורמה,
המרכז הקולינרי הגבוה.
1-700-502-999
(כשר למהדרין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1099821:
דן גורמה,
המרכז הקולינרי הגבוה.
1-700-502-999
(כשר למהדרין)

מכירה?למדת שם?הסתכלתי באתר אלו קורסים רציניים שעלותם גבוהה מאד
התכוונתי לסדנא זולה וקצרה יותר אבל מקצועית

• הוסף לסימניות
מטעים לי - סרי רובינשטיין (פרסמה לא מזמן, השאלה אם עדיין קיים)

• הוסף לסימניות
לא מכירה מקרוב, ראיתי פרסומת והתרשמתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1099895:
מטעים לי - סרי רובינשטיין (פרסמה לא מזמן, השאלה אם עדיין קיים)

לא כ"כ קיים..

• הוסף לסימניות
הבלוגרית מרלין אילון מפרסמת מדי פעם סדנאות של הקונדיטורית מלכי אדלר. אולי שווה לבדוק אצלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה