כללי סדנת האייקונים >>> הגשה סופית

• הוסף לסימניות
פינטל: אציין לשבח שכבר ממבט ראשון מתרשמים מהאתר ומהאייקונים. יש לאתר שפה ויזואלית של אינטרנט-הצללות ותחושה של תלת מימד של כפתורים. ולמרות הצבעים הכהים הוא לא נראה מיושן. כל האייקונים קריאים בקטן וגם מובנים. אודה שאת האייקון של החזן לקח לי כמה שניות לפענח אבל סה"כ אין פה הסברים ולמרות הפרטים באייקונים הם לא איוריים ונראים טוב. עבודה מצויינת.

חנה פכמן: גובשה פה שפה יצירתית ואחידה של אייקונים. כל האייקונים קריאים בגודל הקטן. אני אישית פחות מתחברת לשפה שנוצפה, היא איורית מדי בעיניי.הייתי מפשטת יותר את הקווים. מה שכן האייקונים מובנים מאוד (למעט האייקון של התרופות). אייקונים מאוד טובים ויפים בעיניי הם של הילדים ושל השיניים.

רותי 12: יש פה שפה הומוריסטית חביבה של אייקונים. הייתי הולכת על שפה שכזאת למרפאת ילדים ופחות למרפאה כללית עם אוכלוסיה מכל הגילאים. מבוגרים פחות מעריכים בדיחות מצד קופת החולים שלהם, הם רוצים שייקחו את הבריאות שלהם ברצינות... עם זאת יש פה אחידות בשפה חוץ מבאייקון של רפואת עיניים. לא כל האייקונים מובנים ואני מניחה שלא יהיו קריאים בגודל קטן יותר. הייתי שמה יותר דגש על הפרטים כמו זוויות מיותרות בראש של האייקון של המזכירות ובשן שלא שקועה בחלק העליון שלה אלא קמורה. האתר נראה ראשוני ולא מזמין הן מבחינת השפה הויזואלית והן מבחינת הפונטים והקומפוציזיה. הייתי נותנת עוד קצת השקעה לפינישים הקטנים בשביל קפיצה גדולה בתוצאה.

• הוסף לסימניות
תמנתי: האתר עושה רושם של רציני ומעמיק, כל הכבוד! כל האייקונים קריאים ונהירים, ובשפה מספיק מופשטת. עכשיו כשיש לך שפה שעובדת היטב,הייתי עובדת טיפה יותר על הרעיון של האייקונים, שיהיו קצת פחות מובנים מאליהם. הייתי גם "מפנשת" את האייקונים של הגבאי והבמה שיתאימו יותר לשפה (עיגול פינות וכו'). כמו כן צריך לשים לב שגם גודל הפריטים שייך לשפה ולכן גם התפילין נראים קצת זרים במיוחד בקטן. הייתי מוותרת על תפילין אחד בכדי שהאייקון יתאים לגדלים. גם הטיפות בנטלה נעלמות כנמלים בגודל הקטן. עבודה טובה!

noch100: קודם כל, הגשה מרשימה מאוד ביצירתיות שלה, בצבעוניות ובהשקעה!
הצבעוניות מאוד יפה ושמחה. השימוש באייקונים בסיפור נעשה בחכמה ובהרבה חן. כל האייקונים עובדים בקטן והתוכן שלהם גם מובן. יש פה שפה אחידה שעובדת ברוב המקרים. המקומות שפחות עובדים לדעתי הם המקומות מהם הכנסת פרטים כמו עיניים באבא בבן ובתינוק. לעומת זאת יש תחכום יפה באייקון של הילד הראשון ובנשים. אין הפרדה בין השיער לראש ולצוואר ובכל זאת מבינים. אצל הנשים הבאת סיגנון של כיסוי ראש שמביא גם רוח של תקופה וגם לא נפלת לפרטים מיותרים כמו עיניים. עבודה מצויינת, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מיותר

• הוסף לסימניות
נראה לי שזהו, עברתי על כל העבודות של המגישים. תודה לכם על ההקשבה. לי באופן אישי הייתה חוויה מעניינת ומפרה. כל הכבוד לכולם על ההשקעה. ויישר כוח ענק לנעמה על העברת הסדנא המעולה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לנופר על ההיענות ועל הביקורות המקצועיות להפליא.
אני למדתי הרבה ממנה ואני בטוחה שגם אתם.
לכל מי שלא הספקתי לתת לו ביקורת - אשתדל אי"ה מחר.

• הוסף לסימניות
באמת תודה רבה לה, ובעיקר לך.
התנסות ראשונה של באייקונים, וגם
מאחר והידע שלי באילוס' לא ממש לעומק,
היה לי קצת קשה להכין זאת.
אבל אני שמחה שמשהו לא נורא כל כך יצא בסוף

• הוסף לסימניות
נעמה, העלתי שוב לביקורת שלך
(אתמול לא הייתי)

קבצים מצורפים

• דף בית.jpg
    KB 400.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השלמת ביקורות מאתמול:

מרגנית -
יישר כוח על ההשתדלות בעיצוב דף בית שמשרה תחושה של אמינות.
אמנם, החלוקה המבנית שלו מאוד לא נכונה ביחס לעיצוב WEB, אבל מכיוון שלא למדת זאת, טבעי שלא תדעי.
לגבי האייקונים - אני חושבת שהם מוצלחים מאוד. עמדת במבחן הקריאות (בכל הגדלים), הסדרתיות והאסתטיקה. עם זאת, משהו לא טוב קורא להם כשהם עוברים מנגטיב לפוזיטיב. בנגטיב, הרקע נותן לאייקונים "גב" והם מאוד מובלטים על גביו. בפוזיטיב הם נותרים קצת אנמיים. אני חושבת שהיית צריכה לשקול שימוש בקוים עבים משמעותית במעבר לפוזיטיב, וייתכן שזה היה מחייב אותך להתייחס מחדש למיקום וגודל החללים. בסה"כ עבודה טובה מאוד!

צא -
השקעת בעיצוב דף הבית, אך התוצאה מזכירה הרבה יותר קטלוג לדפוס מאשר אתר. שוב, זה נושא שצריך ללמוד ויישר כוח על הנכונות לקפוץ למים הקרים.
האייקונים קריאים בכל הגדלים והם בהחלט סדרתיים. אני מאוד אוהבת את התפיסה והקו ההומוריסטיים שלך. אני חושבת שיש מה לשפר בצד האסתטי - קווים יותר מהוקצעים היו משדרגים את העבודה פי כמה. אני שמחה שיישמת את הצעתי לגבי שימוש בנגטיב, זה אכן הרבה יותר מוצלח. יישר כוח!

amirot -
לגבי עיצוב דף הבית, אני מסכימה עם נופר שהצבעוניות אפרורית ומלנכולית מדי, והיא עומדת בניגוד לשפה של האייקונים שהיא מאוד ידידותית ומזמינה. האייקונים לא אחידים ברמתם - חלקם מעולים וחלקם פחות. גם לא הצלחת לשמור על סדרתיות - חלק מהאייקונים שומרים על קו קלאסי-גאומטרי, ואילו חלקם בקו זורם. אני חושבת שבאייקונים בהם שמרת על קו קלאסי, הצלחת יותר. כמו נופר אני חושבת שהאייקונים של הברית והגבאי הם הפחות מוצלחים. שימי לב שהגבאי חורג משלושת הדמויות האחרות, הראש שלו קטן יותר ונטול כיסוי ראש וזה פוגע בסדרתיות. בסה"כ אני מרוצה מהרמה אליה הגעת באייקונים הטובים יותר ואין ספק שעם עוד מעט השקעה היית מגיעה לאותה רמה גם באחרים.

noch -
אינפוגרפיקה מקסימה ואינטליגנטית, נהניתי מאוד. יישר כוח על היוזמה והיצירתיות.
מבחינת האייקונים עצמם, יש לי כאן את אותה הערה כמו לamirot - יש אצלך אי סדרתיות בין האייקונים ה"אנושיים" ל"חפצים". האנושיים מעוצבים בקו זורם ואילו החפצים/מבנים בקו גאומטרי נוקשה. את צריכה לקבל החלטה איזה קו מועדף עלייך כאן, ולדבוק בו בכל האייקונים. אני אישית חושבת שעדיף לך למשוך את האייקונים האנושיים לכיוון קו קלאסי יותר, ולדעתי זה לא יאבד מהחינניות שלהם. כרגע הם קצת יותר מדי איורים וקצת פחות מדי אייקונים. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להתמודד עם הקריאות בגודל הקטן:(:(:(

קבצים מצורפים

• עיצוב אתר לסדנת אייקונים.jpg
    KB 330.9 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה