כללי סדנת האייקונים לקראת ההגשה הסופית >> אשכול לשאלות ובירורים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;933944:
עד מתי להגיש?

יום שני הקרוב בשעה 20:00
אני אפתח בע"ה אשכול ביום ראשון בבוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;933939:
אפשר כל אחד בצבע אחר, אבל כל אייקון בפני עצמו בצבע אחיד וללא שילובי/מעברי צבעים.

רק עכשיו אני רואה שצריך צבע אחד, ואם שילבתי בכל איקון 2 או 3 צבעים ? אבל אותם צבעים בכל האייקונים. זה בסדר?כי צבע אחד זה קשה להמחיש משהו

• הוסף לסימניות
אימא'לה!
פעם ראשונה שאני מנסה כאילו לעצב דף בית לאתר....
מה אתם אומרים זה בכלל בכיוון? ואיך האייקונים משתלבים כאן? זה רק נראה לי או שבאמת הקטנטנים נעלמים קצת?
ועוד שאלה קטנטנה: זה היה נכון לסגור את זה בפורמט PNG או שצריך פורמט אחר לזה?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• דף בית לסדנת אייקונים נעמה הנקין.png
    KB 397.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;933952:
רק עכשיו אני רואה שצריך צבע אחד, ואם שילבתי בכל איקון 2 או 3 צבעים ? אבל אותם צבעים בכל האייקונים. זה בסדר?כי צבע אחד זה קשה להמחיש משהו

נסי לאתגר את עצמך עוד קצת, כי זה בהחלט אפשרי.

• הוסף לסימניות
האייקונים שלי, אחרי שיפוץ

אשמח מאוד להתייחסות
בעיקר לעזרת נשים וגברים, אני תוהה אם זה הצליח לי בכלל
והאם אתם מזהים את האייקון בשורה השניה מימין?

אני חוששת שירד לי קצת מההומור כשעיביתי את הקו, אבל לפחות עכשיו זה קריא גם בגודל הקטן. חבל לי שלא מצאתי את האיזון הנכון ביניהם עדיין...

---

קבצים מצורפים

• synagogue_sxc2.jpg
    KB 113.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אברהמי גרינשטיין-
מאוד יפה הדף שעיצבת אבל יש שם טעות בתחביר באנגלית.
עליך לכתוב: JERUSALEM OF GOLD' SYNAGOUGE'
1JEWISH HEART ST. JER

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה