סדנת השתלמות לנשות מקצוע בתחום הפרסום והשיווק – מעניין?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בתור גרפיקאית בעלת נסיון של מספר שנים בתחום המיתוג והפרסום, יצא לי להכיר לאחרונה את אחד ממנהלי משרדי הפרסום היותר מרתקים שיש לנו במגזר החרדי.
אותו מנהל, העלה רעיון ליזום סדנא מקצועית בת מספר מפגשים, לכמות מצומצמת של נשות מקצוע באזור ירושלים.

מטרת הסדנא: השתלמות ושיפור היכולות המקצועיות למי שכבר התנסתה בענף ורוצה להתקדם וללמוד עוד שיטות ודרכים אפקטיביות להתמקצעות שיווקית ועסקית.

אם יש מתעניינות אני אשמח לשמוע, ואולי באמת להתחיל את העניין בקרוב!

• הוסף לסימניות
מעונינת

• הוסף לסימניות
מתעניינת, אולי אביא גם חברה.
אבל רק אם זה יהיה באמת רציני, והעיקר - מעשי וניתן ליישום.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ מעונינת.

יישר כוח!

• הוסף לסימניות
אני מעוניין - לא ללמוד אלא לשמוע פרטים...

סקרן. מותר?

• הוסף לסימניות
מעוניינת בהחלט!
ואשמח שיהיה בקרוב!

• הוסף לסימניות
ומה עם הגברים???
אני גם מעוניין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;892285:
בתור גרפיקאית בעלת נסיון של מספר שנים בתחום המיתוג והפרסום, יצא לי להכיר לאחרונה את אחד ממנהלי משרדי הפרסום היותר מרתקים שיש לנו במגזר החרדי.
מי?

נכתב ע"י shoshi;892285:
אותו מנהל, העלה רעיון ליזום סדנא מקצועית בת מספר מפגשים, לכמות מצומצמת של נשות מקצוע באזור ירושלים.
מה?
נכתב ע"י shoshi;892285:
מטרת הסדנא: השתלמות ושיפור היכולות המקצועיות למי שכבר התנסתה בענף ורוצה להתקדם וללמוד עוד שיטות ודרכים אפקטיביות להתמקצעות שיווקית ועסקית.

בכמה?

או בלי קמצנות על המילים,
ברחל בתך הקטנה, שמות, וסילבוס. (גם מחיר יכול לעזור להחלטה:))

לפני זה איך אפשר בכלל לדעת אם מעוניינים?

• הוסף לסימניות
ובכלל, כדאי ורצוי לערוך לפני כן התאמת רמה, לראות שאכן מדובר במעצבות מתקדמות ומקצועיות.

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה.
זה תלוי קודם כל בתקציב - מה שלא נכתב פה.

כמו שאמרו, מי מה מתי ואיך..

תודה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המעוניינות, גם אלו שפנו באישי.
ודאי שאפרסם פרטים מדוייקים. רק בגדול רציתי קודם לדעת מה היא רמת ההתענייניות בסדנא כזאת.

• הוסף לסימניות
אז קחי עוד אחת שמתענינת, אני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;892603:
ובכלל, כדאי ורצוי לערוך לפני כן התאמת רמה, לראות שאכן מדובר במעצבות מתקדמות ומקצועיות.

בהחלט משמעותי.
איך אפשר לגבש את הקריטריונים?

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט לתת למישהו מקצועי לעבור על תיק עבודות קו"ח של כל אחת, אפשר מאד להתרשם מהמקצועיות וכן צריך ותק של כמה שנים לדעתי. ולא אחת שסיימה סמינר (להן יש את סיעור מוחות :) )

• הוסף לסימניות
מיועד רק למעצבים?

• הוסף לסימניות
מעוניינת.

• הוסף לסימניות
חבל שהאשכול לא מתואם עם ההנהלה.
בדרך כלל אנו מאשרים, אבל דיון פרסומי אודות סדנה קורס כמו כל פרסום אחר כאן באתר מחייב תיאור ורשות מההנהלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה