כללי סדנת צילום ביתי - דעתכם המקצועית חשובה לי

• הוסף לסימניות
העיצוב של המודעה מדי מחולק ל-2
נראה כמו 2 חלקים שלא מתקשרים אחד עם השני
החלק למטה צבעוני וכיפי והרבה יותר משרת את המטרה שלך
לגבי הטקסטים -
יש פה 2 פונטים, שלא הולכים טוב ביחד. בנוסף הפונט של "סדנה חווייתית", "2 מפגשים" וכו' נראה מכווץ בצורה לא נוחה לקריאה (גם בשורה למטה זה צפוף ודחוס)

הריבוע של צילומי חלאקה מסתיר את התמונה, וגם הצבע שלו לא משתלב (למה לא כתום תפוז?)

אגב, הרעיון של הסדנא מעולה מבחינה שיווקית כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
למה שלא תתני לגרפיקאית טובה לעצב לך ?

בואי נניח שאני הייתי יכולה להתעניין בכזה קורס, אבל העיצוב של זה לא עושה לי כ"כ טוב בעיניים,
והחוסר מקצועיות כאן די בולט, וחבל... וזה משפיע על כל התדמית שלך.

תארי לך שאנסה לצלם תמונות, זה הרי יצא זוועה מבחינה מקצועית, וברור שאפנה לצלמת מקצועית.

ואם את בכל אופן מתעקשת,
המודעה מאוד מבולגנת ועמוסה, צריך ממש זכוכית מגדלת כדי להבין מה קורה שם
עצתי, קחי את התמונה השמאלית תגדילי אותה למרכז שהיא תהיה העיקר במודעה, את כל התמונות הקטנות בצד ימין אפשר להוריד הם מיותרות לחלוטין וסתם מעמיסות על המודעה
הפסים הכתומים למעלה לא רלוונטיים אפשר להוריד
הפונטים והטיפוגרפיה........ חייבים טיפול רציני מאוד
את ריבוע החלקה הייתי ממקמת איפשהו בצד ולא במרכז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה