תשלחו בבקשה גם לי.יש מישהי ששלחה לי פעם פרסום
אשלח לך באישי
זו סדנת שוקולד? באיזו עיר?יש מישהי ששלחה לי פעם פרסום
אשלח לך באישי
לא מכירה כזה מקוםלא מחפשת מפעילה, אלא מקום מסודר, סדנא ממש שמגיעים יוצרים וטועמים שוקולדדד.
יער הקקאו. מהדרין ירושליםמתעניינת בסדנא שוקולד לילדים בכשרות מהודרת,
באזור המרכז או ירושלים
כן, סגנון כזה אני מחפשתיער הקקאו. מהדרין ירושלים
מקום קסום ממש
את יכולה להרחיב על זה עוד קצת?יער הקקאו. מהדרין ירושלים
מקום קסום ממש
יש שם כמה סוגי סדנאות להכנת פרלינים, פרטיות ולא.את יכולה להרחיב על זה עוד קצת?
שווה את המחיר?
מה בדיוק עושים בסדנה?
yaaracacao.co.il
קראתי מה יש באתר.יש שם כמה סוגי סדנאות להכנת פרלינים, פרטיות ולא.
ממליצה לקרוא את כל המידע באתר
הם מאוד מאוד נחמדים ושירותיים ויש הרגשה של שפע וכיף![]()
יער הקקאו - שוקולד בוטיק בעבודת יד, סדנאות ומארזים במשלוח מהיום להיום
ברוכים הבאים ליער הקקאו, עולם ממכר של שוקולד בוטיק איכותי בעבודת יד, סדנאות מיוחדות, מארזים מפנקים, משלוח שוקולדים מהיום להיום ועוד. היכנסו >yaaracacao.co.il
וכרגע מרכז המבקרים סגור בגלל המצב (הזמנות הם שולחים)ל'דה קרינה' יש מרכז מבקרים יפה אבל זה בצפון....
טובה דויטש מ'הרמוני'.יש בבית חלקיה, ארמני, בכשרות בד''ץ.
היא שוקולטרית, עושה סדנאות מהממות
harmony-tova.co.il
את חושבת שמתאים ללכת לשם זוג?יש שם כמה סוגי סדנאות להכנת פרלינים, פרטיות ולא.
ממליצה לקרוא את כל המידע באתר
הם מאוד מאוד נחמדים ושירותיים ויש הרגשה של שפע וכיף![]()
יער הקקאו - שוקולד בוטיק בעבודת יד, סדנאות ומארזים במשלוח מהיום להיום
ברוכים הבאים ליער הקקאו, עולם ממכר של שוקולד בוטיק איכותי בעבודת יד, סדנאות מיוחדות, מארזים מפנקים, משלוח שוקולדים מהיום להיום ועוד. היכנסו >yaaracacao.co.il
כן מאוד!את חושבת שמתאים ללכת לשם זוג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים