אשמח מאוד לשמוע מה שם הדבק.אני הדבקתי לבד עם דבק חזק שמיועד לעץ לא יודע מה שמו הוא בצבע צהוב חזק והוא טוב מאד לכל עץ
אני הדבקתי גיטרה ביתית לא לאירועים וכדומה כי עדיין רואים את הדבק השאלה מה אתה מחפש.
לך לטמבור תבקש דבק נגרים, נראה לי זה מה שהוא מתכוון.אשמח מאוד לשמוע מה שם הדבק.
לא חייב להיות בכלל אם מדבקים חזק ומדויק זה נשאר אותו דבר וגם אם לא מה הבעיה אם יהיה קצת סאונד מסוג אחר.אולי חיצונית הדבק עוזר, אבל סדק בגיטרה פוגם פוגע ומעכיר (יש כזו מילה?) את הצליל לנצח... אי אפשר לתקן. המקום ינחם.
לא משנה איך תדביקו, שבר משנה את הסאונד,לא חייב להיות בכלל אם מדבקים חזק ומדויק זה נשאר אותו דבר וגם אם לא מה הבעיה אם יהיה קצת סאונד מסוג אחר.
הבעיה היא לא קיום הסדק,
הבעיה היא הפגיעה שקיבל עץ הגיטרה, וזה משפיע על התהודה ועל תפוקת הצליל.
גם אם השבר הוא היכן שנמצאים המפתחות? הכי רחוק שיש מתיבת התהודהלא משנה איך תדביקו, שבר משנה את הסאונד,
סליחה!גם אם השבר הוא היכן שנמצאים המפתחות? הכי רחוק שיש מתיבת התהודה
זה עושה זיופים של למעלה מחצאי טוניםהבעיה היא לא קיום הסדק,
הבעיה היא הפגיעה שקיבל עץ הגיטרה, וזה משפיע על התהודה ועל תפוקת הצליל.
הסאונד באמת יהיה סוג אחר...
לא שזה הורס את הגיטרה, נראה לי שאין מנוס מסדקים פה ושם, אך בהחלט פוגם בצליל. מניסיון כואב.
יש לך נסיון עם שבר שהוא למעלה מכל השריגים? היכן שהמפתחות?זה עושה זיופים של למעלה מחצאי טונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים