www.prog.co.il
אני יודע וגם נעזרתי שם המון ועדיין שאלתי בנפרד כי אני לא מחפש סרטונים כאן אלא למישהו בלי אינטרנט וזה גם לא עזרה בקאסל כי זה סה"כ סרטוני הדרכה על אקסלכאן בפרוגמדיה יש הרבה סרטוני הדרכה שהעלה ידידינו @ישיבע בוחער
ראו כאן
לכל שאלה ספציפית באקסל/שיטס תוכלו לשאול כאן וחברי הפורום ישמחו לעזור![]()
בהצלחה![]()
אקסל - האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס
לכל חברי הפורום,כל שאלה שיש לכם באקסל/שיטס תכניסו לפה, ובעזרת ה' חברי הפורום יתנו מענה על כל השאלות, לפני שאתם שואלים שאלה באשכול זה אבקש: א. נא לפרט האם השאלה היא באקסל או בגוגל שיטס או בשניהם! (מידע זה יוכל לכוון את התשובה שתהיה יעילה ורלוונטית, ישנן פונקציות שזמינות רק באקסל/בשיטס.וישנם...www.prog.co.il
אני יודע אני מחפש מישהו שהוריד את הכל בעבר ויכול לשלוח לי למישהו שאין לו אינטרנט תודהיש ערוץ פתוח בנטפרי הדרכות על אקסל מאוד ברור ומאוד יפה
תורידו מכאן לתועלת הכלל https://tamar.top/אני יודע אני מחפש מישהו שהוריד את הכל בעבר ויכול לשלוח לי למישהו שאין לו אינטרנט תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים