כללי סדרת מודעות שעיצבתי

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצרפת כאן סדרה של שני מודעות
כל מודעה משרתת מטרה אחרת לכן אין קשר בקונספט
אבל רציתי לשמור על קו עיצובי זהה, שאנשים יקשרו בין מודעה למודעה

בדרך כלל אני לא מעלה לפורום עבודות לחוו"ד (יש לי מעין הסתייגות ופחד קהל מביקורת קוטלת), אבל הפעם החלטתי לנסות לראות מה דעת הקהל

קבצים מצורפים

• מודעה ראשונה מחודשת סופית.jpg
    KB 932.7 · צפיות: 29
  • מודעה שניה סופית.jpg
    KB 968.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
יפיפיפיפיפיפיפיפהההה...

• הוסף לסימניות
מעולה.
משכנע
במודעה השניה תנסי להוסיף למעלה "ענני אבק" כמו במודעה הראשונה

• הוסף לסימניות
עם מודעות כאלה אין מה לחשוש מביקורת 'קוטלת'...
לדעתי, כאן מי שלא 'קולט' - 'קוטל'...
ונראה לי שהפרוגיסטים/ות בעלי קליטה טובה מאוד:)

קודם כל, זו עבודה יפיפייה ומקצועית. רואים שהם מאותה 'משפחה'...

וכעת, שלושה ליטושים שקשורים לקופי.
1. על מנת שהקו העיצובי יישמר כדאי לשמור על חלקי תבנית זהים ככל הניתן. ולדוג' השורה 'רוצה לשמוע וכו' במודעה השניה, היה עדיף להעלות אותה מעל לפרטי הצוות. (כך המודעות תהיינה זהות בחלק התחתון שלהן).
2. ועוד נקודה, השימוש באייקונים הוא מוסיף מאוד למודעה הראשונה, ועוזר לקוראת להתמקד במה שהיא צריכה. במודעה השניה הוא חסר, ויש בו נותן טעם לשבח, אם יהיה גם במודעה השניה (אולי במקום שורת ה'רוצה לשמוע וכו', פשוט לציין את הנושאים באייקונים), כי קצת חסר מיקוד לפעולה במודעה השנייה. אא"כ היא מודעת תדמית, מה שלא כ"כ מסתבר, לאור המודעה הראשונה.
3. עוד מילה, בנוגע למלל במודעה השניה, כדאי לצמצם אותו לשלוש שורות (כוונתי לשורות 'לכן וכו יעדים'). המסר עצמו מצוין, לא צריך לשנות.

נהנתי בפרט מהשימוש בחיצים 'ריקים' במודעה הראשונה, מדבר בדיוק על המציאות של קהל היעד, המודעה פשוט נמצאת איתן באותו ה'צומת'...

את הלומדס' על הגרפיקה אשאיר למקצוענים;)...

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפולוג;1636266:
עם מודעות כאלה אין מה לחשוש מביקורת 'קוטלת'...
לדעתי, כאן מי שלא 'קולט' - 'קוטל'...
ונראה לי שהפרוגיסטים/ות בעלי קליטה טובה מאוד:)

קודם כל, זו עבודה יפיפייה ומקצועית. רואים שהם מאותה 'משפחה'...

וכעת, שלושה ליטושים שקשורים לקופי.
1. על מנת שהקו העיצובי יישמר כדאי לשמור על חלקי תבנית זהים ככל הניתן. ולדוג' השורה 'רוצה לשמוע וכו' במודעה השניה, היה עדיף להעלות אותה מעל לפרטי הצוות. (כך המודעות תהיינה זהות בחלק התחתון שלהן).
2. ועוד נקודה, השימוש באייקונים הוא מוסיף מאוד למודעה הראשונה, ועוזר לקוראת להתמקד במה שהיא צריכה. במודעה השניה הוא חסר, ויש בו נותן טעם לשבח, אם יהיה גם במודעה השניה (אולי במקום שורת ה'רוצה לשמוע וכו', פשוט לציין את הנושאים באייקונים), כי קצת חסר מיקוד לפעולה במודעה השנייה. אא"כ היא מודעת תדמית, מה שלא כ"כ מסתבר, לאור המודעה הראשונה.
3. עוד מילה, בנוגע למלל במודעה השניה, כדאי לצמצם אותו לשלוש שורות (כוונתי לשורות 'לכן וכו יעדים'). המסר עצמו מצוין, לא צריך לשנות.

נהנתי בפרט מהשימוש בחיצים 'ריקים' במודעה הראשונה, מדבר בדיוק על המציאות של קהל היעד, המודעה פשוט נמצאת איתן באותו ה'צומת'...

את הלומדס' על הגרפיקה אשאיר למקצוענים;)...

בהצלחה רבה

תודה. אני מסמיקה :eek:
די קשה לי לפרוץ את המחסום של להעלות לפורום ציבורי.

1. אתה צודק לגמרי.
2-3. המודעה השניה היתה אמורה להיות מודעה יותר תדמיתית ופחות מפורטת.
בסופו של דבר, לפי דרישת הלקוח, כן נכנסו רשימת הצוות וגם הטקסט הורחב.
במקצוע הזה האילוצים עושים את שלהם. זו בעצם העבודה, לזרום עם הלקוח.

לגבי האייקונים - אני מתלבטת האם נכון היה להכניס אותם גם למודעה השניה. האין טעם לפגם בכזה עומס של מלל? (האמת היא שגם עכשיו קשה לי עם כמות המלל במודעה)

• הוסף לסימניות
ב"ה אני חושבת שכיום הביקורת בפורום יותר רכה ופחות קוטלת
כלומר מסתובבים כאן הרבה מתחילים ובינוניים ולגדולים אין זמןכמעט וסבלנות להתייחס לכל עבודה קטנה;)

אה ושחתי העיקר
העבודה יפה מאד
התמודדת יפה מאד ! עם המוווון טקסט
עדיין צריך לסדר אותו כמו שצריך ולהתאים את 2 הגרידים

• הוסף לסימניות
מתייחסת למודעה הראשונה

עד החלק של האייקונים כולל, ממש מעולה!
מתחת יש קצת בלגן,
המסגרת קצת בעייתית, אולי תנסי פינות מרובעות
ואדום במקום צהוב

את הלוגו קחי שמאלה

מזה הרבוע של בטאון קולי? למה פונט אחר פתאום - נראה ממש לא קשור למודעה

בחלק התחתון תחזרי לאחד מ2 הפונטים שבתחילת המודעה

ברורית? לא ברוריה?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1636319:
תודה. אני מסמיקה :eek:
די קשה לי לפרוץ את המחסום של להעלות לפורום ציבורי.

1. אתה צודק לגמרי.
2-3. המודעה השניה היתה אמורה להיות מודעה יותר תדמיתית ופחות מפורטת.
בסופו של דבר, לפי דרישת הלקוח, כן נכנסו רשימת הצוות וגם הטקסט הורחב.
במקצוע הזה האילוצים עושים את שלהם. זו בעצם העבודה, לזרום עם הלקוח.

לגבי האייקונים - אני מתלבטת האם נכון היה להכניס אותם גם למודעה השניה. האין טעם לפגם בכזה עומס של מלל? (האמת היא שגם עכשיו קשה לי עם כמות המלל במודעה)

טוב, עכשיו כבר 'נפרצה' הדרך;)...
נשמח לראות עוד חומרים.

במבט ראשון עדיין נותרה המודעה השניה כתדמיתית. אבל מכיוון והיא מפורטת היא מבלבלת את הקוראת, כביכול עצרו באמצע משפט... כי היא לא ממקדת לפעולה כלשהיא, והיא לא זורמת תדמיתית חלק.
ומכיוון ויש כאן שילוב של מודעה תדמיתית ואינפורמטיבית, היה ניתן לצמצם את המלל, ע"י שחלקו יהיה אייקונים. וכך המסר יהיה יותר ברור וקליט, ופחות עמוס.
לדוג':
הנפש שלך יקרה לנו.
לכן חשוב לנו לתת לך טיפול ברמה של
רפואה פרטית. צוות המומחים מלווה אותך
מהאבחון הראשוני עד להשגת היעדים.
כשאת יקרה – מגיע לך יותר.

אייקונים:
דיסקרטיות / פרטיות ויחס אישי / מידע מקצועי (כמו מודיעין, וזה יכול להחליף את השורה של 'רוצה לשמוע')

אבל זו רק הצעה, ואפשר להציע אותה ללקוח. שהרי כל רצונו שהמודעה תהיה מוצלחת, ושיזרמווווווווווווווווו איתו:)...

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפולוג;1636339:
טוב, עכשיו כבר 'נפרצה' הדרך;)...
נשמח לראות עוד חומרים.

במבט ראשון עדיין נותרה המודעה השניה כתדמיתית. אבל מכיוון והיא מפורטת היא מבלבלת את הקוראת, כביכול עצרו באמצע משפט... כי היא לא ממקדת לפעולה כלשהיא, והיא לא זורמת תדמיתית חלק.
ומכיוון ויש כאן שילוב של מודעה תדמיתית ואינפורמטיבית, היה ניתן לצמצם את המלל, ע"י שחלקו יהיה אייקונים. וכך המסר יהיה יותר ברור וקליט, ופחות עמוס.
לדוג':
הנפש שלך יקרה לנו.
לכן חשוב לנו לתת לך טיפול ברמה של
רפואה פרטית. צוות המומחים מלווה אותך
מהאבחון הראשוני עד להשגת היעדים.
כשאת יקרה – מגיע לך יותר.

אייקונים:
דיסקרטיות / פרטיות ויחס אישי / מידע מקצועי (כמו מודיעין, וזה יכול להחליף את השורה של 'רוצה לשמוע')

אבל זו רק הצעה, ואפשר להציע אותה ללקוח. שהרי כל רצונו שהמודעה תהיה מוצלחת, ושיזרמווווווווווווווווו איתו:)...

בהצלחה רבה.

נהניתי מאד מהביקורת
מראה על הבנה
מסכימה עם הדברים - אולי ככיוון מחשבה לעתיד, כי המודעה הזו כבר רצה

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
הכל נהדר

מידי הרבה פונטים ומשקלים, נוגד את כל הכללים.
העיצוב מאד מגדיר את הענין שלשמו נועד
כל הכבוד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מצויין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה