כללי סדרת מודעות

• הוסף לסימניות
הבסיס הוא לסדרת מודעות של חצי עמ' שכל שבוע משהו אחר, לפעמים בצירוף תמונה ולפעמים רק כיתוב
אשמח לשמוע חו"ד

• הוסף לסימניות
יש יותר מידי אפקטים, אני לא מצליח להתמקד על שום דבר.
אבל הרעיון יפה

• הוסף לסימניות
גם לי זה הפריע החוסר מיקוד, מה לשנות?

• הוסף לסימניות
מעבר לבעיית עומס האלמנטים והאפקטים המיותרים, העין לא מקשרת את העיצוב ה'הייטקי' סו-קולד עם קורס תפירה.
השפה הגרפית שבה אתה בוחר מוכרחת להיות רלוונטית לעולם התוכן הספציפי של המותג.
אלא אם כן זה קורס תפירה חדשני שמתקיים בצורה מקוונת באינטרנט, הבחירה בשפה הזו לא נכונה.

• הוסף לסימניות
עדיף בסגנון הזה:confused:-

• הוסף לסימניות
דחוף לי מאוד החו"ד, אני צריכה לשלוח לעיתון!
תגידו מה שבא לכם, מתאים או לא, נורא או סביר, בלאגן או קליט.....

• הוסף לסימניות
השני נורא מיושן.
הראשון יפה, צריך שיהיה קשר בין המבצע לשבוע בלבד ל10% והלומדות בקורס תפירה, הטקסט מרוחק ולא נראה קשור אחד לשני.

• הוסף לסימניות
וכך? (הניסוח יותר ברור, שזה לא קורס תפירה)

• הוסף לסימניות
יפה מאד!,
יכול להיות שכדאי ליישר את המבצע... וה-10% שיהיה עוד יותר רצף..
בכל אופן אהבתי שה10 % יותר גדול מהכל ותופס את העין

• הוסף לסימניות
בגדול - יותר מידי הבלטות, הצלליות על הכיתובים מיותרות, ויותר מידי משחקי צבעים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;600245:
בגדול - יותר מידי הבלטות, הצלליות על הכיתובים מיותרות, ויותר מידי משחקי צבעים.

בהצלחה
בקשר למבצע הייתי חייבת לשלוח אז כבר שלחתי...

אך מה אם המסגרת מבלי להתייחס למבצע שאמור להתחלף כל פעם למשהו אחר, כולל תמונות (זה יהיה פחות "הייטקי")

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה