- הוסף לסימניות
איך את יודעת כמה ותק יש לו?אני לא מדברת על סוכן ספציפי אלא על משהו שמאד מקובל בתחום.
וכשיהיה לך ותק בתחום, לא תצטרך לשאול כאלו שאלות.
איך את יודעת כמה ותק יש לו?אני לא מדברת על סוכן ספציפי אלא על משהו שמאד מקובל בתחום.
וכשיהיה לך ותק בתחום, לא תצטרך לשאול כאלו שאלות.
כי התכתבתי איתו מספיק גם פה וגם בפרטי.איך את יודעת כמה ותק יש לו?
הגבתי לאמירה של @מיטב ביטוח ופיננסיםשים לב שעד כה לא דיברו פה על יועץ השקעות של הבנק, אלא על יועץ משכנתאות של הבנק, וזה אכן מה שכתבתי שסוכן ביטוח או פנסיוני הוא מאד דומה ליועץ משכנתאות של הבנק.
הוא העלה את הנושא של יועץ השקעות בבנק בצורה קצת מעוותת ועם השוואות שאותי אישית קצת קוממו כי חלקם הם סיבות ללהיפך ממה שהוא מנסה לשכנעיש הבדל גדול בין יועץ בבנק שהוא שכיר של הבנק,
לבין סוכן עצמאי שעובד עם כמה חברות ומקבל עמלות מכל אחת.
האחד מייצג את הבנק - השני עובד בשבילך.
להבנתי הוא התכוון ג"כ ליועץ משכנתאות בבנק, שזה הדוגמה שהבאתי שעליה הוא הגיב.הגבתי לאמירה של @מיטב ביטוח ופיננסים
הוא העלה את הנושא של יועץ השקעות בבנק בצורה קצת מעוותת ועם השוואות שאותי אישית קצת קוממו כי חלקם הם סיבות ללהיפך ממה שהוא מנסה לשכנע
מוזמן לראות את היומן שליאני מכיר בדיוק איך סוכנים עובדים.
זה נכון (אולי) לגבי ביטוח אבל לא לגבי השקעות.
אתה לאוך כל הדרך מערבב את הנתונים שנכונים לביטוח ששם ההכשרה האמיתית של סוכני ביטוח עם הנתונים שקשורים להשקעות דרך חברות ביטוח ששונים לגמרי, ובתחום הזה ההכשרה שיש לסוכן ביטוח כחלק מהכשרת החובה שלו לא מספקת בעליל.
אין מה להיכנס פה למה שאתה ספציפית עושה או לא עושה.מוזמן לראות את היומן שלי
רק בחודש הקרוב
יש לי הדרכות
על השקעות סחירות ולא סחירות.
סקירת השקעות חודשית על מלחמת הסחר ועל הAI
וזה מלבד הדרכה קבועה כל שבוע על מצב השוק בישראל ובחו"ל
הגבתי למשתמע מדבריו (באמת לא עברתי על כל התגובות הקודמות ככה שעכשיו אני רואה שבהקשר הזה הכוונה על יועץ המשכנתאות), בכל מקרה אם הכוונה ליועץ משכנתאות הנקודה שהוא העלה איננה בדיוק מובנת.להבנתי הוא התכוון ג"כ ליועץ משכנתאות בבנק, שזה הדוגמה שהבאתי שעליה הוא הגיב.
כתבתי כחלק מהכשרת החובה לא כתבתי ההכשרה של הניק מיטב ביטוח ופיננסים בפרוגמוזמן לראות את היומן שלי
רק בחודש הקרוב
יש לי הדרכות
על השקעות סחירות ולא סחירות.
סקירת השקעות חודשית על מלחמת הסחר ועל הAI
וזה מלבד הדרכה קבועה כל שבוע על מצב השוק בישראל ובחו"ל
אתה מתכוון לכאורה רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון הרשיון של סוכן ביטוח הוא תחת סעיף ביטוח. ובתקווה שיש לו גם רשיון לביטוח פנסיוני אז הוא גם זכאי ברמה מסויימת לייעץ בעניני מוצרים פנסיוניים.וחשוב גם להבין סוכן ביטוח הוא בעל רישיון תחת פיקוח של רשות שוק ההון, עם אכיפה, כללים וחובות מאוד ברורים.
בניגוד להרבה אנשים אחרים שנותנים “עצות” בלי שום רישיון ובלי שום פיקוח.
דיבר הכתוב בלשון קצרהאתה מתכוון לכאורה רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון
תחת סעיף פנסיוני.הרשיון של סוכן ביטוח הוא תחת סעיף ביטוח.
בוודאי שיכול.וספק גדול אם מבחינה חוקית הוא יכול לייעץ לגבי חיסכון לחתונות הילדים.
אגב חלק מהניקים פה אין להם רישיון לכלוםהגבתי למשתמע מדבריו (באמת לא עברתי על כל התגובות הקודמות ככה שעכשיו אני רואה שבהקשר הזה הכוונה על יועץ המשכנתאות), בכל מקרה אם הכוונה ליועץ משכנתאות הנקודה שהוא העלה איננה בדיוק מובנת.
כתבתי כחלק מהכשרת החובה לא כתבתי ההכשרה של הניק מיטב ביטוח ופיננסים בפרוג
אתה מתכוון לכאורה רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון הרשיון של סוכן ביטוח הוא תחת סעיף ביטוח. ובתקווה שיש לו גם רשיון לביטוח פנסיוני אז הוא גם זכאי ברמה מסויימת לייעץ בעניני מוצרים פנסיוניים.
על פי חוק כל מה שהוא יכול לייעץ בהקשר להשקעות זה רק לגבי השקעות שקשורות לפנסיה. הוא וודאי לא יכול להשוות מול סוגי השקעות שלא בתוך התחום של שוק ההון וספק גדול אם מבחינה חוקית הוא יכול לייעץ לגבי חיסכון לחתונות הילדים.
למה - למיטב ידיעתי אין שום צורך לעדכן, כמו שכתבתי בעבר.הכי קל לפנות לסוכן שמטפל בפנסיה.
ואז ממלאים כל הקוים למיניהם (וגם האשכולות בפרוג) - "אבל סוכן ביטוח אמר לי..." ואנשים תמימים בטוחים שאם סיכן ביטוח אמר, אז חייב להיות שזה נכון. לך תסביר למסכנים האלו שהמבחנים שלקח (לפני כמה שנים?) אינם כוללים היבטי מיסוי, וגם לא מחייב אותו לדעת מה ההבדל בין המסלולים של החברות השונות.בוודאי שיכול.
מבחינה מציאותית כן לא חשבתי לרגע שלא.בוודאי שיכול.
המבחנים כוללים מיסוי,ואז ממלאים כל הקוים למיניהם (וגם האשכולות בפרוג) - "אבל סוכן ביטוח אמר לי..." ואנשים תמימים בטוחים שאם סיכן ביטוח אמר, אז חייב להיות שזה נכון. לך תסביר למסכנים האלו שהמבחנים שלקח (לפני כמה שנים?) אינם כוללים היבטי מיסוי, וגם לא מחייב אותו לדעת מה ההבדל בין המסלולים של החברות השונות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים