זה גם אני יודעת אבל אם אין אפשרות לכל זה מה הכי עדיף? ומכמה שיש אפשר כבר לעבור למזווה ותריס?שטח שיש
בילד אין
תריס
מזווה
הרשימה לפי סדר עדיפויותזה גם אני יודעת אבל אם אין אפשרות לכל זה מה הכי עדיף? ומכמה שיש אפשר כבר לעבור למזווה ותריס?
זה את צריכה לענות לעצמךומכמה שיש אפשר כבר לעבור למזווה ותריס?
ה1.2 את מתכוונת למשטח אחד בגודל זה, או שאפשרי שהוא יהיה גם מפוצל? נניח 80 ס"מ ועוד צד 60 ס"מ, גם בסדר ואז להכניס מזווה או תריס.זה את צריכה לענות לעצמך
כמה יש לך היום?
כמה חסר לך?
מה חובה ומה יהיה לך נח? (שאז גם תריס יהיה נח)
בגדול לדעתי בבשרי משטח של 1.2 זה מינימום
(אני הייתי הולכת על 2 משטחים שאחד מהם 1.2)
בחלבי אפשר גם קצת פחות
מזווה, אפשר לשים טיפה יותר רחוק, ארונות עליונים וכד'
תריס-את תמיד יכולה לשים במגירה וכד'
משטח עבודה, זה דבר ראשון
(סליחה, קודם כל ברז וכיור)
אני חושבת שעדיף משטח אחד של 1.2,ה1.2 את מתכוונת למשטח אחד בגודל זה, או שאפשרי שהוא יהיה גם מפוצל?
הבעיה היא שהבטחתי לעצמי המוןןן ורואה שלא מצליחה ליישם.אני חושבת שעדיף משטח אחד של 1.2,
אבל למשל היום יש לי משטח של 0.9 וזה ממש קטן וצפוף
אבל כמובן שגם תלוי בפינה או לא
אולי תעלי גודל של תוכנית ותוכלי לקבל רעיונות מלמעלה
בסופו של יום רק את מכירה את עצמך ויודעת מה נכון לך ולמשפחה שלך
(את הרי עובדת היום במטבח, יודעת מה את חייבת, עם מה את לא מסתדרת, ומה הבטחת לעצמך שביום שתעשי מטבח יהיה/לא יהיה)
תעלי תכנית וישמחו לעזור לךהבעיה היא שהבטחתי לעצמי המוןןן ורואה שלא מצליחה ליישם.
לכן אני מתחילה לעשות סדר עדיפויות ושמחה לשמוע ממכם על ההמלצות.
תודה רבה על המענה....
אשמח לקבל עוד משוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים