דרוש מידע סדר קדימות לקבלה למעון

• הוסף לסימניות
זה אומר שאם אני רק לפי הכנסה
הסיכוי שלי אפסי?
ילד באיזה גיל את צריכה לרשום?
בדרך כלל וועדות קבלה יש בעיקר לגיל האמצעי.

דווקא השנה אני חושבת שיש יותר סיכוי להתקבל כי כל מי שאין לו פטור לא רשם למעונות.

• הוסף לסימניות
ילד באיזה גיל את צריכה לרשום?
בדרך כלל וועדות קבלה יש בעיקר לגיל האמצעי.

דווקא השנה אני חושבת שיש יותר סיכוי להתקבל כי כל מי שאין לו פטור לא רשם למעונות.
הוא יהיה קצת יותר משנה

זה לא יסתדר עד אז?
יש עוד מלא זמן

• הוסף לסימניות
כמנהלת מעון...
יש אפשרות לעשות רישום ידני בתמת
היה לי כמה הורים שעשו כך והתקבלו

• הוסף לסימניות
הוא יהיה קצת יותר משנה

זה לא יסתדר עד אז?
יש עוד מלא זמן
זה הגיל שבדרך כלל יש רישום מוגבר למעונות.
הרבה שולחים את התינוק קודם למטפלת פרטית או משפחתון ושנה אחר כך רוצים מעון.

גם אם עניין הגיוס יסתדר זה כבר יהיה אחרי שייגמר הרישום למעונות...

• הוסף לסימניות
.

יש סיכוי סביר שהעניין יסודר עד שנה הבאה, וההימור הוא בסה''כ על דמי רישום.
לא חושב שהייתי נמנע מלהירשם.

• הוסף לסימניות
זה הגיל שבדרך כלל יש רישום מוגבר למעונות.
הרבה שולחים את התינוק קודם למטפלת פרטית או משפחתון ושנה אחר כך רוצים מעון.

גם אם עניין הגיוס יסתדר זה כבר יהיה אחרי שייגמר הרישום למעונות...
זאת אומרת שאם שלי תהיה בת 10 חדשים איפה היא תהיה?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לעזרה, אני אמורה לעבור בקיץ דירה לעיר אחרת ורשמתי את הבן שלי למעון לפי העיר שאליה אעבור, זה יכול להזיק לי בקבלה למעון?
בנוסף רציתי לדעת אם נרשמתי למעון דרך המדינה, אני צריכה להירשם גם דרך המעון? לשלם דמי רישום?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לעזרה, אני אמורה לעבור בקיץ דירה לעיר אחרת ורשמתי את הבן שלי למעון לפי העיר שאליה אעבור, זה יכול להזיק לי בקבלה למעון?
בנוסף רציתי לדעת אם נרשמתי למעון דרך המדינה, אני צריכה להירשם גם דרך המעון? לשלם דמי רישום?
נרשמת זה לא אומר שהתקבלת.
אם יירשמו יותר ילדים מאשר מספר המקומות במעון יהיו וועדות קבלה.
אם אין וועדות קבלה את תקבלי מייל מהמדינה שהתקבלת למעון והמעון ישלח לך בהמשך מייל עם הפרטים מתי לבוא להירשם במעון.

אם יהיו וועדות קבלה תצטרכו להירשם לוועדות קבלה ורק אחר כך תקבלו מייל אם התקבלתם.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שזה הקדימויות:
ממשיכים
רווחה
אחים
לפי הכנסות (ככל שמרוויחים פחות לנפש, כך מתקבלים מהר יותר)

אבל בכל מקרה תרשמי.
השנה הוסיפו שילדים של אנשי מילואים מקבלים קדימות ראשונה

• הוסף לסימניות
אפשר להירש ם במענה אנושי של משרד העבודה 077709648
יש להם טופס ידני עבור ילדים שלא רשומים במשרד הפנים
רלונטי לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
הועברנו לועדת קבלה והגשנו מסמכים וקיבלנו הודעה שחסרים מסמכים, על האב להוסיף 'אישור לימודים נספח 9 לנוהל זה', ו'הצהרת הורה לומד נספח 2 לנוהל זה'. הענין הוא שברשימת המסמכים מופיע כי נספח 2 בוטל, מישהו יודע מה צריך לעשות?
מצ"ב רשימת המסמכים, עינו בנספח 2 שכתוב עליו שבוטל
תודה על כל עזרה!

קבצים מצורפים

• daycare_admission-committees-attach-doc.pdf
    KB 861 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
לא ברור איך זה עובד
אצלינו במעון חלק קבלו אישור קבלה וחלק הועברו לועדת קבלה
ולא ברור מה המכנה המשותף בין אלו לאלו

• הוסף לסימניות
הועברנו לועדת קבלה והגשנו מסמכים וקיבלנו הודעה שחסרים מסמכים, על האב להוסיף 'אישור לימודים נספח 9 לנוהל זה', ו'הצהרת הורה לומד נספח 2 לנוהל זה'. הענין הוא שברשימת המסמכים מופיע כי נספח 2 בוטל, מישהו יודע מה צריך לעשות?
מצ"ב רשימת המסמכים, עינו בנספח 2 שכתוב עליו שבוטל
תודה על כל עזרה!
איך קיבלת הודעה שחסרים מסמכים?
איך אני יכולה להיות בטוחה שאכן המסמכים הועלו ועברתי לועדת קבלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה