- הוסף לסימניות
זה אומר שאם אני רק לפי הכנסהרווחה
חד הורית
סטודנטים תואר ראשון
ילד ממשיך
עולה חדש
מבחן הכנסה נמוך
צרכי אירגון/פרוטקציה
הסיכוי שלי אפסי?
זה אומר שאם אני רק לפי הכנסהרווחה
חד הורית
סטודנטים תואר ראשון
ילד ממשיך
עולה חדש
מבחן הכנסה נמוך
צרכי אירגון/פרוטקציה
זה מתעדכן רק 7-10 ימים אחרי הלידה, כשמשרד הפנים מקבל את הטפסים של בית חוליםלעדכן באזור האישי עכשיו
ילד באיזה גיל את צריכה לרשום?זה אומר שאם אני רק לפי הכנסה
הסיכוי שלי אפסי?
הוא יהיה קצת יותר משנהילד באיזה גיל את צריכה לרשום?
בדרך כלל וועדות קבלה יש בעיקר לגיל האמצעי.
דווקא השנה אני חושבת שיש יותר סיכוי להתקבל כי כל מי שאין לו פטור לא רשם למעונות.
זה הגיל שבדרך כלל יש רישום מוגבר למעונות.הוא יהיה קצת יותר משנה
זה לא יסתדר עד אז?
יש עוד מלא זמן
מה זה אומר?כמנהלת מעון...
יש אפשרות לעשות רישום ידני בתמת
היה לי כמה הורים שעשו כך והתקבלו
יש סיכוי סביר שהעניין יסודר עד שנה הבאה, וההימור הוא בסה''כ על דמי רישום..
דווקא השנה אני חושבת שיש יותר סיכוי להתקבל כי כל מי שאין לו פטור לא רשם למעונות.
זאת אומרת שאם שלי תהיה בת 10 חדשים איפה היא תהיה?זה הגיל שבדרך כלל יש רישום מוגבר למעונות.
הרבה שולחים את התינוק קודם למטפלת פרטית או משפחתון ושנה אחר כך רוצים מעון.
גם אם עניין הגיוס יסתדר זה כבר יהיה אחרי שייגמר הרישום למעונות...
נרשמת זה לא אומר שהתקבלת.אשמח גם לעזרה, אני אמורה לעבור בקיץ דירה לעיר אחרת ורשמתי את הבן שלי למעון לפי העיר שאליה אעבור, זה יכול להזיק לי בקבלה למעון?
בנוסף רציתי לדעת אם נרשמתי למעון דרך המדינה, אני צריכה להירשם גם דרך המעון? לשלם דמי רישום?
השנה הוסיפו שילדים של אנשי מילואים מקבלים קדימות ראשונהאני מבינה שזה הקדימויות:
ממשיכים
רווחה
אחים
לפי הכנסות (ככל שמרוויחים פחות לנפש, כך מתקבלים מהר יותר)
אבל בכל מקרה תרשמי.
גילאים שונים?לא ברור איך זה עובד
אצלינו במעון חלק קבלו אישור קבלה וחלק הועברו לועדת קבלה
ולא ברור מה המכנה המשותף בין אלו לאלו
איך קיבלת הודעה שחסרים מסמכים?הועברנו לועדת קבלה והגשנו מסמכים וקיבלנו הודעה שחסרים מסמכים, על האב להוסיף 'אישור לימודים נספח 9 לנוהל זה', ו'הצהרת הורה לומד נספח 2 לנוהל זה'. הענין הוא שברשימת המסמכים מופיע כי נספח 2 בוטל, מישהו יודע מה צריך לעשות?
מצ"ב רשימת המסמכים, עינו בנספח 2 שכתוב עליו שבוטל
תודה על כל עזרה!
באישי ממשלתיאיך קיבלת הודעה שחסרים מסמכים?
איך אני יכולה להיות בטוחה שאכן המסמכים הועלו ועברתי לועדת קבלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים