התייעצות סובלים מהצינתוקים? למה לא להרוויח מזה כסף?

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה שמביא עליה בכאב הגדול של תופעת הצינתוקים עם מודעת פרסום היום בעיתון על צינתוקים למליון בעלי המספרים הכשרים...
כולנו יודעים שהצינתוקים יכולים בפעמים רבות להיות עבירה פלילת עם פיצוי למוטרד של מינימום 1,000 ש''ח ומקסימום 202,000 ש''ח
אך למרות זאת רובינו סובלים מצינתוקים רבים חוזרים ונשנים.
האם מישהוא יכול לתת כאן שלב אחר שלב איך להוציא פיצויים כספיים וכמה שיותר מהמצנתקים?
( גם מי שיודע חלק מהתהליך מוזמן לשתף).
בכח המשותף של כולנו יחד נוכל למגר את התופעה במקרה הרע...
ובמקרה הטוב להתפרנס ממנה...

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק אם חוק הספאם כולל גם צינתוקים קוליים ולא רק S.M.S.
לגבי S.M.S, התהליך הוא די קל, דהיינו תביעה קטנה. חובה לוודא שמעולם לא נתתם אישור לשלוח לכם הודעות בלי להשים לב, ולכן כדאי לפנות לשולח ההודעה לפני הגשת התביעה.
לגבי הסכום יש שופטים שנותנים 1000 ש"ח לכל הודעת ספאם ויש שפחות, תלוי על איזה שופט נופלים.
כאמור צריך לוודא לגבי צינתוקים קוליים.

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה שמביא עליה בכאב הגדול של תופעת הצינתוקים עם מודעת פרסום היום בעיתון על צינתוקים למליון בעלי המספרים הכשרים...
כולנו יודעים שהצינתוקים יכולים בפעמים רבות להיות עבירה פלילת עם פיצוי למוטרד של מינימום 1,000 ש''ח ומקסימום 202,000 ש''ח
האם מישהוא יכול לתת כאן שלב אחר שלב איך להוציא פיצויים כספיים וכמה שיותר מהמצנתקים?
בגלל שהמצנתקים זה קופות צדקה בדרך כלל, וכואב הלב לפגוע בהם.

• הוסף לסימניות
ואם יש לי קו
שמצנתק בערך 10 פעמים ביום
אני מנסה לחזור
וזה אומר לי אינו משהו של הקומה הכשרה
קיצור אני אפילו לא יכולה לחזור לראות מה זה

• הוסף לסימניות
שיקלטו שככה לא עושים כסף, ואחרי 2-3 תביעות (שזה בעצם הסכום שעולה הרשימה של המספרים, ככה שאתה לא פוגע בהם) הם יפסיקו עם זה, כשאין ברירה-אין ברירה

• הוסף לסימניות
הפלאפון הכשר הוא ממזמן לא רכושו של בעליו
הוא שייך לארגוני התרומות למיניהם
הם פשוט משתמשים בו ככל העולה על רוחם
אין לי הגדרה אחרת לזה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה? כי אין היתר לתבוע בבית משפט בלי היתר מבית דין ובפשטות לא מגיע לך פיצוי כספי על פי דין תורה

• הוסף לסימניות
יש גם עוד שאלה מדין התורה האם מותר לחסום את גבאי הצדקה מלבקש ממנו צדקה, זכור לי שיש איזה הלכה שקשורה לזה שלא לעשות גדר ושער שימנע מהעניים לדפוק אצלו בדלת. אז אולי טוב לקבל את ה"דפיקות" האלו אפילו לא יכולים לתרום, לפחות לשמוע ולרכך את הלב. (לאמץ ולהקשות את הלב, אפילו נותן צדקה כל היום, הקשחת הלב זה בעצמו עבירה לאו דאורייתא).

עוד נקודה:
האם מישהו ניסה להתקשר ולבקש בכבוד "הצנתוקים שלכם מפריעים לי מאוד האם תוכלו להסיר אותי מהרשימה כעת?" ולהמתין על הקו עד שהנציג אומר שהוא הסיר אותך בהצלחה בפועל.
במקרה הצורך מותר טיפה להרים את הקול (סוף סוף שום דבר לא זז במדינה הזו בלי צעקות).

• הוסף לסימניות
האם מישהו ניסה להתקשר ולבקש בכבוד "הצנתוקים שלכם מפריעים לי מאוד האם תוכלו להסיר אותי מהרשימה כעת?" ולהמתין על הקו עד שהנציג אומר שהוא הסיר אותך בהצלחה בפועל.
במקרה הצורך מותר טיפה להרים את הקול (סוף סוף שום דבר לא זז במדינה הזו בלי צעקות).
הבעיה שכל יום הם מצנתקים ממספר אחר

• הוסף לסימניות
לבקש בכבוד "הצנתוקים שלכם מפריעים לי מאוד האם תוכלו להסיר אותי מהרשימה כעת?"
מצחיק מאוד, כבר הפסקתי לספור כמה ארגונים כאלו התקשרו אלי,
אז לכל אחד להקריב 5 דק' כשלפעמים זה בשעות הכי לחוצות של היום?

• הוסף לסימניות
יש ויש...
לא כל המצנתקים זה קופות צדקה,
יש גם הרבה קוי נייעס וכדו',
גם צינתוקים של קופות צדקה ושאר עמותות-
בד''כ (לא תמיד!) זה עמותות לא כ''כ מפורסמות ולעיתים לא מספיק מפוקחות וד''ל.
(לצורך ההמחשה- לי אישית לא זכור שקיבלתי צינתוקים מעזר מציון לדוג' או קופת העיר)

• הוסף לסימניות
גם אני בעד
רק אני צריכה להבין איך עושים את זה
זה שאלת השאלות,
תרשו לי אבל לשאול בכאב, לא בהתרסה או בכעס חלילה,
יש כ''כ הרבה נציגי ציבור חרדיים שמתפרנסים פי כמה משולחיהם ועל חשבון מיסי שולחיהם,
(חכי''ם, עסקנים, וכו' וכו')
אין אף אחד מהם שיכול לעזור בתופעת הצינתוקים?
שנים שהציבור סובל,
לא מגיע לנו שהם יטפלו בנושא כה 'זוטר'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה