מידע שימושי סובלים מצינתוקים? מהחודש הבא כנראה נסבול עוד יותר

• הוסף לסימניות
עדיין די קשה לעקוף
במיוחד לחלק מהחסימות שעובדות ע"י שהחברה המפעילה (סים לחומרא ודומותיה) "עונה" לשיחה הנכנסת לפני שהיא עוברת הלאה למנוי, וכל צינתוק בלי הודעה מוקלטת כבה מאליו
מה שכן מכיל הודעה מוקלטת זה באמת סיפור אחר

• הוסף לסימניות
עדיין די קשה לעקוף
במיוחד לחלק מהחסימות שעובדות ע"י שהחברה המפעילה (סים לחומרא ודומותיה) "עונה" לשיחה הנכנסת לפני שהיא עוברת הלאה למנוי, וכל צינתוק בלי הודעה מוקלטת כבה מאליו
מה שכן מכיל הודעה מוקלטת זה באמת סיפור אחר
זה הנקודה
שמחודש הבא המחיר לשליחת הודעה מוקלטת יורד משמעותית ויצטרכו לשנות את המנגנון שלהם

• הוסף לסימניות
מספיק 2-3 תביעות
וכולם יפחדו
כי בהתרמות בדרך כלל ניתן לדעת מי הוא הגוף המצנתק וקל לתבוע אותו
מה שלא קיים אצל שדרנים צרחנים וזבי חוטם שלאף אחד אין מושג מה שמם וכו'

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות עם קו מסוים (תזכורת מגן אברהם סוף זמן ק"ש וכו)?
שאני מסירה את המספר שלי כל יום ולמחרת זה מטלפן שוב ושוב ושוב.

• הוסף לסימניות
מספיק 2-3 תביעות
וכולם יפחדו
כי בהתרמות בדרך כלל ניתן לדעת מי הוא הגוף המצנתק וקל לתבוע אותו
מה שלא קיים אצל שדרנים צרחנים וזבי חוטם שלאף אחד אין מושג מה שמם וכו'
כיום רוב הספאם שאני מקבל זה מהתרמות ולא מקווי נייעס
אז משהו לא מסתדר לי בתאוריה שלך

• הוסף לסימניות
כיום רוב הספאם שאני מקבל זה מהתרמות ולא מקווי נייעס
אז משהו לא מסתדר לי בתאוריה שלך
נכון כי הקש"ג כבר ירד פעמיים בשנתיים האחרונות,
מה שצימצם למינימום את צינתוקי קווי הנייעס.
כעת ישארו רק ההתרמות ואילו יפסקו ע"י 2-3 תביעות.

• הוסף לסימניות
כעת ישארו רק ההתרמות ואילו יפסקו ע"י 2-3 תביעות.
מי שלא תבע בשנתיים האחרונות לא יתבע גם בשנתיים הבאות

אגב אני לא בטוח שקווי הנייעס יעלמו מהנוף
בארה"ב אין קש"ג ויש נייעס עם פרסומות אז למה שלא יהיה ככה גם בארץ?

• הוסף לסימניות
הרעיון הזה כבר מיושם בחלק מהקהילות באופן קבוצתי,
עשרות אלפי אנשים כבר מחברים לשירות כזה (סים כשר / נטו פון / סים לחומרא / קביעין),
ומי שיצנתק ל'כל הקומה הכשירה' יגלה מהר מאוד שעשרות אחוזים לא מקבלים בכלל את הספאם שלו
מה זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק?
שירות שחוסם צינתוקים מטווחי מספרים חשודים או לפי זיהוי מתוחכם, וחוסם גם שיחות יוצאות לקווים אלו
זה כולל חסימה ברמות שונות, החל מחסימה הרמטית של כלל קווי התוכן ועד חסימה שמתמקדת בקווי חדשות וכדו'

• הוסף לסימניות
זה נכנס קצת, אבל זה נראה שהם לא כ"כ הצליחו עם זה
כי היו אחרים בחינם אז מי יקשיב לפרסומת חופרת כשאצל אחרים אין
אבל כמו שברדיו חופרים עם פרסומות ואנשים ממשכים להקשיב וזה ממן תחנת רדיו שלמה אין סיבה שלא יעבוד גם בטלפון

• הוסף לסימניות
כי היו אחרים בחינם אז מי יקשיב לפרסומת חופרת כשאצל אחרים אין
אבל כמו שברדיו חופרים עם פרסומות ואנשים ממשכים להקשיב וזה ממן תחנת רדיו שלמה אין סיבה שלא יעבוד גם בטלפון
הסיבה פשוטה מאוד - רוב התוכניות שחוסמות קבלת צינתוקים חוסמות גם חיוג לקווי נייעס

במובן הזה יצא מתוק מעז, וטרור הצינתוקים של חברה פלונית הביא דווקא להתעוררות של אנשים רבים להצטרף למסלולים שמונעים חיוג לקווים לאו, והבונוס - שקט מצינתוקים...

• הוסף לסימניות
מי שלא תבע בשנתיים האחרונות לא יתבע גם בשנתיים הבאות

אגב אני לא בטוח שקווי הנייעס יעלמו מהנוף
בארה"ב אין קש"ג ויש נייעס עם פרסומות אז למה שלא יהיה ככה גם בארץ?
יש שם בדיוק שני קווים כאלו
'קול מבשר 'ועוד אחד
שיש להם קהל יעד ענק ולכן הם מצליחים להחזיק עם פרסומות
גם כאן איצ'ה יחזיק את קו המידע עם פרסומות
וכל הקווים של הצרחנים התורניים בני ה - 16 יפסקו

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית זה לא צינתוקים
אלא הודעת קוליות של כל צרכני ההתרמות התורניים למיניהם שפתחו עמותה ויוכלו לשגע את כולם בהודעות קוליות
ואחרי שירד הקש"ג הם יכפילו וישלישו את עצמם כי לא עולה להם כמעט כסף לשגע את כולם בשיחות יוצאות
וגם זה יעקוף את הסינונים של סים לחומרא וכו'
מה עושים?????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שם בדיוק שני קווים כאלו
'קול מבשר 'ועוד אחד
שיש להם קהל יעד ענק ולכן הם מצליחים להחזיק עם פרסומות
גם כאן איצ'ה יחזיק את קו המידע עם פרסומות
וכל הקווים של הצרחנים התורניים בני ה - 16 יפסקו
צריך להפריד בין משאלות לב לתחזית ריאלית
כתבת שבארה"ב יש שני קווים ואז אתה כותב שבארץ יהיה רק את איצ'ה
למה שלא יהיו 2-3 קווים בארץ? כיום יש 2 תחנות רדיו שפונות לציבור החרדי וממנים עם הפרסומות צוות שלם של כתבים משרדים וכו', ובעבר הבנתי מאחד העיתונאים באחד מתחנות הרדיו הנ"ל שהם שוקלים לפתוח קו חדשות, מן הסתם הם לא יצנתקו אבל זה אומר שיהיה מודל עסקי הגיוני גם לקו שלא יהיה מנוהל בידי איצ'ה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה