עזרה סובלים משכנים

• הוסף לסימניות
מעלי יש שכנים שזה פשוט קטסטרופה
נופלים משחקים, נעליים, מקלות, ארטיקים אחרי שסיימתי לשטוף מרפסת
תמיד הרגשתי שקורה לי משו, זה מתסכל ומגעיל ומעצבןן
עד שקיבלתי במתנה ילדה שהיא בן. אין שליטההה. לא מאובחנת חחח אבל שובבה חסרת גבולות, ויחד עם כל הגבולות שאני יודעת להציב, ואני בן אדם שיודע מה כן ומה לא, פשוט אין עם מי לדבר!
שמנו רשת אטומהה לגמרי ועוד כל מיני פתרונות (כמובן תוך הסברים, פרסים, העמדת גבולות..) ונאדה, אפס , כלום
תמיד אנחנו מוצאים איכשהו חפצים שהגיעו למרפסת למטה
בנס גרים שם זוג מדהים בקנה מידה והכל סבבה להם והם לא מחזירים לי תפרצופים שהייתי עושה לשכנים שמעלי..
זהו. רק אומרת :)

• הוסף לסימניות
ניסיתי לא להחזיר האבא הגיע פתח את הדלת ולקח את הנעל היתי פשוט בטראומה מרגישים שכל העולם שלהם
משטרה במקום, כולל תמונה

מזדהה איתך
גם לי זרקו חתיכות מהעוף

הילד ישב ונגס תפוח, כל נגיסה נזרקה אלי

קראתי לאמא, הזמנתי אותם לאסוף את התפוחים
הסוף היה, ששמתי צלון חזק

גם השפריצו לי מים של 'ברכה' שהם עושים היום
נוראיים, נורא לגור ככה

• הוסף לסימניות
משטרה במקום, כולל תמונה

מזדהה איתך
גם לי זרקו חתיכות מהעוף

הילד ישב ונגס תפוח, כל נגיסה נזרקה אלי

הסוף היה, ששמתי צלון חזק

נוראיים, נורא לגור ככה

לא מביאים משטרה כ"כ מהר לילדים שובבים...

• הוסף לסימניות
אבנים, ברזלים, מים,עוף עצמות ביצים וכהנה וכהנה...
השכנים "צודקים" במאה אחוז
בגלות יהודי היה זורק משהו קטן החוצה מיד מגיע פקח אנטישמי שונה יהודים וקונס אותו..

ב"ה אנחנו ב - ארץ נחלת אבות כאן אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים
נזרוק, נציק, נלכלך כי זו הארץ שלנו :mad:

• הוסף לסימניות
דין תורה לא יועיל לכלום, אלא רק ליחסי שכנות עכורים יותר,
ביה"ד יפסוק שאסור להם להשליך,
אבל הם ימשיכו לטעון זה הילדים והם לא מצליחים לשלוט עליהם, וכנגד טענה כזו ביה"ד מקסימום יגיד להם שזה לא בסדר אבל אין לבה"ד שום אמצעי לכפות על עליהם,

• הוסף לסימניות
ממש משפחה למופת

אין לי עצה בשבילך, אבל להרגיע אותך שאת הנורמלית וזו התנהגות הזויה ומטומטמת
הסוף היה, ששמתי צלון חזק

נוראיים, נורא לגור ככה
תודה לכל התגובות האוהדות זה ממש נותן כח לשתוק וזה קשה בהחלט ידוע הסיפור על האישה שהשכנה היתה מלכלכת לה עם מי ספונג'ה את הכביסה ובזכות ששתקה נולד לה בן צדיק
רציתי לדעת איזה צלון שמת אני פשוט מפחדת שהביצה והמים ועוד כל מרעין בישין יזלו דרך הסככה רוצה משהו ממש איכותי וחזק

• הוסף לסימניות
(נכון יש צרות גדולות יתר אבל שמעיפים עליך ברזלים ואבנים זה מסוכן)
את חייבת למנוע את זה.
כשילד זורק שאריות אוכל או משחקים זה מגיע מהילד עצמו, ז''א מדובר בחפצים ידידותיים שהאמא נותנת לילד מבלי לחשוש שמדובר במשהו מסוכן.
את מתארת כאן זריקת חפצים שמלכתחילה לא אמורים להיות בקרבת הילדים כמו ברזלים או אבנים.
ואם חלילה התינוק שלך יזחל במרפסת ואז תעוף עליו חתיכת ברזל?
זה עלול להסתיים חלילה...

אם ההורים לא מבינים עד כמה זה מסוכן, הייתי מתייעצת עם בית דין אולי השכנים אמורים לממן לך התקנת סככה!

• הוסף לסימניות
גם לנו היתה שכנה שמידי יום שישי גומרת לשטוף את הבית ותולה את סמרטוטה על הסורגים בלי לחשוב על כך שכשהלה יתיבש הוא יהיה קל ויעוף הישר לחצרינו...
וכך מידי שבוע שלחנו לה ילד עם הסמרטוט עד שנמאס וצירפנו פתק שהחל מהשבוע הבא איננו מחזירים את הסמרטוטים.
להפתעתינו, בשבוע הבא נחת סמרטוט שעליו כתוב בגדול 'הפקר'...

• הוסף לסימניות
לצערי זו תופעה שקשה להילחם בה.
אצלנו זה כלל גם טיטולים שנזרקו למרפסת שלנו. גם בסוכות נחתו טיטולים על הסכך.
ולפעמים ראיתי בעיניים את הילדים מעיפים דברים מהחלון, וכשהערתי להם הם צחקו והמשיכו...
אולי צלון באמת יעזור

• הוסף לסימניות
ניסיתי לא להחזיר האבא הגיע פתח את הדלת ולקח את הנעל היתי פשוט בטראומה מרגישים שכל העולם שלהם
אז יש לך שלאה מדוע הם זורקים? עם כזה אבא, פלא שרק את זה הם עושים. לדעתי יותר חשוב לערב את הרווחה, אני מעריך שלא בטוח שכל הילדים ישארו שם...........

• הוסף לסימניות
הם גרים קומה אחרונה?
כי אם לא יש לי רעיון נועז שמתאים רק כשכלו כל הקיצין...
פשוט לאסוף במשך תקופה את כל החפצים/ הזבל וכו' ואז לבוא מלמעלה ולזרוק למרפסת שלהם, עדיף כשהם נמצאים
וגם לא הכל בבת אחת.
כמובן לא חלילה כאקט של נקמה אלא שיבינו (אולי?) על מה מדובר.
תכל'ס זה נשמע שאתם אנשים כ"כ עדינים ומיוחדים שלא בדיוק יכולים לבצע תעלולים כאלה.....
אני בטוחה שאת עושה את זה, רק מזכירה, פשוט להתפלל
לא נראה פה פתרון בדרך הטבע:(

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה