שיתוף סוגי אנשים בזום

• הוסף לסימניות
בעקבות השתתפות בקורס בזום צץ לי תחת עטי שבוע שעבר המקבץ הזה. ראיתי כל סוג וסוג שכאן באותו היום. לא מגזימה.
אז איזה סוג אתם??
ואל תגידו "אני לא מופיעה כאן, אני נורמלית". כי אני לא קונה את זה.
‏‏סוגי אנשים בזום - עותק.jpg

פידיאף לחסומים

קבצים מצורפים

• סוגי אנשים בזום.jpg
    סוגי אנשים בזום.jpg
    KB 628.7 · צפיות: 281
  • סוגי אנשים בזום.pdf
    KB 331.4 · צפיות: 164
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חזק כמה נכון

• הוסף לסימניות
שכחת את אלה עם המצלמה הכבויה ;) (אני בדרך כלל אחת מאלה...)
חוץ מזה - אפיינת מצוין! (אבל יש גם את האלה הפוטוגנים שתמיד נראים טוב בזום - ומעוררים את קנאת השאר!)

• הוסף לסימניות
שכחת את אלה עם המצלמה הכבויה ;) (אני בדרך כלל אחת מאלה...)
חוץ מזה - אפיינת מצוין! (אבל יש גם את האלה הפוטוגנים שתמיד נראים טוב בזום - ומעוררים את קנאת השאר!)
זה מה שהתכוונתי כשכתבתי חסום לו התמונה.....
האיש המסתורי...

• הוסף לסימניות
אחד, אפס!
חמוד לראות את זה בעיניים...
ההבעות ותווי הפנים- משהו מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אלופה!!!!!!!!
כ"כ אמיתי
הצלחת להגיע לדקויות!!!!

• הוסף לסימניות
גדול!!!!

ומה עם האלה, שמשנים את הרקע שלהם מאחורה?
(בדכ לכביש סואן. כאילו, מה הקטע :rolleyes:?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חח התגלגלתי...
ציונים מאופיינים ותיאורים מדויקים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה